Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az rx nek kicsit hátra felé megy az ív az XR nem meg a váz mellett megy, valószínű mert az rx nem ott az olaj tartálya is....
Nem tudom hogy jó e hozzá, a blokk ugyanaz, de a kipu íve mintha más volna.
Bár a kivezetés ugyan ott van.....
üdv nincs bontva xr1 em nem tom hogy rx 125 arizona jó e rá
érdeklőd meg
Szia,
Gilera XR1 hez kellene nekem kipufogó sajnos az enyém felett eljárt az idő, ami azért érthető....
Írj ha volna valami és meg tudnánk egyezni....

Üdv
gilera bontódik

06304053450
esetleg runner érdekel még
hello, yamaha tdr 125/50 es motoromat Gilera DNA-ra cserélném, ha érdekel vesedonor@hotmail.com
Sziasztok mit tudtok a gilera gfr 125 ről?:) megéri ilyet venni?
hali mindenki szerintetek a 120/100 18-as gumi belefér az rrt be ?
hello,szeretném eladni,2 éve lett motor generálozva,meg idénre alakítottam át.ára,nem sok 130 körül kérnék érte,ujj fékek,jó gumik.
hali szerintem vagy a generátor ment el rajta vagy a gyujtáskapcsoló rossz és ott veheti le a ménköt
vagy valahol zárlatos a kábelköteged
ez az én gondolatom
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 200-as Runner-em. Semmi probléma nem volt vele, míg egyszer csak nem akart beindulni, az akksi lemerült. Kicseréltem egy újra, mentem vele pár hétig és megint nem akart indulni, leszívta az akksit. Jelenleg is csak bikázással indul. Szerintem valamiért nem tölt vissza. Mi a teendő ilyenkor? Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!
Gilera rc 600 cuccaid vannak?
Sziasztok, van egy Gilera Rc600-as endúrom, ehhez keresek alkatrészeket, és az öninditóm nemmindig inditja be a motort, párszor megkell próbálnom mire elkepja.Szeretném a segitségeteket kérni. köszönöm
Kösz.
A fehér motor nem az én munkám.
(sajnos:)
Vazze most nézem a képeidet TE aztán függő vagy!
de csodaszép mocit csináltál !
amugy én is arra gyanaxok
Alsó görgő, illetve annak a kosara.
Hali mindenki esetleg nem tudja hogyan kerülhetett vas a hengertérbe?
a blokk vasperselyes de abból nem hiányzik sehol semmi esetleg valami ötlet?
képet mellékelek
Várom az ötleteket!
Hali!

Valaki nem tudja hol lehet gilera zuluhoz alkatrészt kapni?

Konkrétan hengerszett, és főtengely kell.
Sziasztok.Eladók a képeken látható gilera mx1 alkatrészei.egyedül a blokk kelt el kábelkötegestől és a kormányon lévő gázrész.minden más van.ha bármi érdekel írj vagy hívj bátran,biztosan megegyezünk.
tel:06205415990
Örülök neki hogy megérkezett.
Használd balesetmentesen....
:)
Helló!
Megkaptam tegnap a gumit köszi szépen!
igen a karbi volt a baj !
köszi!
most meg az rrt adta meg magát lehet hogy megragadt a dugó de majd kiderül ha szétburittom
Hali
A segítségeteket szeretném kérni. Gilera Eagel(t)-hez keresek külső alkatrészeket(légszűrőház,díszcsík,idomok,stb.). Bármiről tudtok írjatok légy szíves mert én sehol nem tudtam találni ,még kereskedések se tudtak segíteni.
Remélem ti tudtok majd. :)
Csáó
Örülök neki hogy most már megy az rx,széles utatt! :D