hali szerintem vagy a generátor ment el rajta vagy a gyujtáskapcsoló rossz és ott veheti le a ménköt
vagy valahol zárlatos a kábelköteged
ez az én gondolatom
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 200-as Runner-em. Semmi probléma nem volt vele, míg egyszer csak nem akart beindulni, az akksi lemerült. Kicseréltem egy újra, mentem vele pár hétig és megint nem akart indulni, leszívta az akksit. Jelenleg is csak bikázással indul. Szerintem valamiért nem tölt vissza. Mi a teendő ilyenkor? Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!
Sziasztok, van egy Gilera Rc600-as endúrom, ehhez keresek alkatrészeket, és az öninditóm nemmindig inditja be a motort, párszor megkell próbálnom mire elkepja.Szeretném a segitségeteket kérni. köszönöm
Hali mindenki esetleg nem tudja hogyan kerülhetett vas a hengertérbe?
a blokk vasperselyes de abból nem hiányzik sehol semmi esetleg valami ötlet?
képet mellékelek
Várom az ötleteket!
Sziasztok.Eladók a képeken látható gilera mx1 alkatrészei.egyedül a blokk kelt el kábelkötegestől és a kormányon lévő gázrész.minden más van.ha bármi érdekel írj vagy hívj bátran,biztosan megegyezünk.
tel:06205415990
Hali
A segítségeteket szeretném kérni. Gilera Eagel(t)-hez keresek külső alkatrészeket(légszűrőház,díszcsík,idomok,stb.). Bármiről tudtok írjatok légy szíves mert én sehol nem tudtam találni ,még kereskedések se tudtak segíteni.
Remélem ti tudtok majd. :)
Csáó
Bár a kivezetés ugyan ott van.....
érdeklőd meg
Gilera XR1 hez kellene nekem kipufogó sajnos az enyém felett eljárt az idő, ami azért érthető....
Írj ha volna valami és meg tudnánk egyezni....
Üdv
06304053450
vagy valahol zárlatos a kábelköteged
ez az én gondolatom
A fehér motor nem az én munkám.
(sajnos:)
de csodaszép mocit csináltál !
amugy én is arra gyanaxok
a blokk vasperselyes de abból nem hiányzik sehol semmi esetleg valami ötlet?
képet mellékelek
Várom az ötleteket!
Valaki nem tudja hol lehet gilera zuluhoz alkatrészt kapni?
Konkrétan hengerszett, és főtengely kell.
tel:06205415990
Használd balesetmentesen....
:)
Megkaptam tegnap a gumit köszi szépen!
köszi!
most meg az rrt adta meg magát lehet hogy megragadt a dugó de majd kiderül ha szétburittom
A segítségeteket szeretném kérni. Gilera Eagel(t)-hez keresek külső alkatrészeket(légszűrőház,díszcsík,idomok,stb.). Bármiről tudtok írjatok légy szíves mert én sehol nem tudtam találni ,még kereskedések se tudtak segíteni.
Remélem ti tudtok majd. :)
Csáó