Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és elnézést kel kérnem zsírferitől. csunyán felborítottam mikor el akartam mellette suhanni. összeakadtunk és hamar a földön fekve találtuk magunkat. ekkor volt az első idegrohamom sajnos. utána csak romlott a helyzet.
miről akarsz hallani? nekem tetszett a hajtás jó kis csapat volt. bár amit régen éreztem már ,újra a nhatalmába kerített. idegbajok előjöttek nálam keményen. először azért mert sok volt a bója utána meg mert ránksötétedett. este sokat röhögtem magamon mennyit ordítottam.. kurvasokat ültünk a kormányra dőlve. számomra akkoris rejtély marad hogy keveredik végül minden alkalommal egy két bólya elő az utolsó pilanatban.

a reggel nekem viccesen kezdődött. az első 10 percben rászaladtam valami alattomos kőre és széthasította a deknim. épp zseírferivel diskuráltunk mikor kérdezi ,hogy mi folyik a motoromból? alámnézek hát az előző este beleöntött ipone vadi uj váltóolaj szépen lüktetett kifelé mint valami artériás vérzés. magamhoz képest egész nyugodtan konstatáltam a dolgot. elbúcsúztam és visszarobogtam mondom ez hosszú nap lesz a kocsiban szundikálva. aztán gondoltam ha már ottvagyok akkor leszerelem. hogy hogynem egy fél óra mulva már a többiek keresésére indultam a kész motorral. ugy beragasztottam a 8 centis hasadást mint az állat. fasza dolog ez a devcon epoxigyurma. ezúton is köszönet a féktisztitóért és az olajért iletve az esti kajáért.

utána még sokat mehettünk volna ha nem a motorokon ülve beszélgetjük el a nap felének 4 negyed részét.

legközelebb is szivesen megyek de majd máskor úgy csináljuk ,hogy a beszélgetős részt a vacsira hagyuk.

zozi úr. menyibe fájna egy komplett lábtartószett? rugók stiftek komplett? ktm re.
ajtós.. hol a beszámoló?

büszke wok rád ember
tök ügyesen felértél a kuplungszéttőrös patak végén a zorrós kilyáróban..
te voltál a második...bakkerr le a kalappal..pedig se mitasz gumi...se sx 525...se 110kiló nem vagy...
és előzékenyen..szinte 0,5re..azaz félre érthetetlenül elengedtél...bakker.. le a kalappal....tök sokáig tartottad magad...
azt a helyet..amiért csoresznak örökre hálás marad a csapat(akár csak a mekflály feljáró miatt is...azt is ő nézte ki... )...az a hely aranyozta be a napot...
és tényleg ügyes voltál..de nem csak te ..mindenki..akinek nem mitasz gumilya volt.. .
de láttam a nap végén a kocsinál..azért beszereztél egyet
nem véletlen...cski is mondta.. fimesben ez a mitasz a legértékállóbb(élettartam + tapadásban is a legjobbb)
majdnem anniyra mitn az enyém...ami haza érés és.. mosás után...
asszony meggyanusitott hogy ezzel nem is voltunk motorozni..mert még az éles sem kopott meg..még egy kicsit sem..pedig szelepmentses belsőben volt vagyy 0,5 bár..(amikor már a szelepmentes belső elveszti azt amiért kitaláltuk...mert szerintem 0,5 ez nem fordul ..semienyire...
de nem volt hizti..sem kopoás sem élettartam.. na meg a felfelé haladás ...mindenhol bárhol...+az hogya kuplungszétörős patakban...a kilyáróban ..leoldalazta a fimes sikszdélyz gumiat...
lyólyó..az tudt6ó be annak hogy 110kilós a drályvel meg 525sx az a ktm
huuu...durva lehetett....

de a niagara befagyott....az meg durvabb....hahaha
hály. csalyok...és bélák
tegnap volt életem eddigi legnehezebb délye..mármint drályverolás szempontlyából...
mert tegnap oszt jöttek a népek...távolságok szerint:
-özterelyhből a 500ályrós haver (alytós..azaz lyódos)
-győrből a motorozás magyarországi miniszterelnöke mit mondjak.. jobb kezekben nem is lehetne az endúrózás (szikszdélyz tím)
-egyszergombából zozi csapattársa..gyuszó(szikszdélyz tím)+zsir régi motorja +tulaly
-pöstiből...3fő...(treementím )
-csoresz+ mpi...innen a szomszédból(2 fő szikszdélyz tím)...
-goldentút......
-motorreptető zoli
- no meg..én. .a ...kihagy6atlan. ..mert én minden motorozásomkor 100% résztvevő vok .

úgyhogy rendessen széllyel volt húzva a banda...12 fő...
mondom éltem legnehzebb feladata volt.. de megbuktam..mert 50km nem tudtunk menni...
de ami számít...elnök úrnak tetszett...
és a többi sem akart mgölni.. sem az alvégről..sem a felvégről...

itt a vidi:
http://youtu.be/eipkR8jFh-4
Szia Drága

ááá én már biztos nem nagyobbik lányom , ahol a baba lesz
ÁMEN !

nagyon egyformán gondolkodunk Bálinyó.....
köszönöm mester
Akkorezt is érdemes végig nézned,de mivel látom téged is érdekel a téma lehet hogy már tul vagy rajta
ja és még egy gondolat, kedvenc vessző paripám....

a dinok 180 millio évig uralkodtak a bolygon, igaz "csak" a nővényeket ették, meg néha egymást, , mi a "fejlett" emberi faj még 1 millio évet sem fogunk tudni felmutatni, de még 100 ezer évet sem.

ez van ... belénk van kodolva a kihalás, tul hatékonyan pusztito hangyaboly vagyunk és véges erőforrásu bolygon...

na ezek után a vidám gondolatok után ki az aki le akar feküdni velem, és persze csaj...
menjetek ki a szabadba ugyis itt a durva tavasz... januárba...

boritékolom a márciusi méteres havazást kemény faggyal.... és ez még csak durvább lesz, az összes vezető klima intézet 2050-re +5 fokos melegedést josol.... gondoljatok bele, 2008 környékén még ezt a számot 2100 környékére tették...
ez nem kérdés hogy az emberiségen kívűl van a világegyetemben még jopár millio helyen élet, akár inteligens fajjal ...

sokkal nagyobb kérdés ha már az ufo-rol van szo , az idő,

fajunk pár tiz ezer éve mászott le a fárol, a piramisok 5 ezer évesek az emberiség nyugati fele egy prédikátor halála ota számolja a modern időt ami 2014. év, viszont véleményem szerint a fajunk nagy tőbbsége, nem fog még 100 évet megélni.... persze az is kérdéses hogy a megmaradoak menyire fognak tudni értelmesen állni a bolygohoz, és a változásokhoz...
szoval ebben a rövid sávban nem valoszinű hogy lesz harmadik típusu találkozás.... szerintem...

amugymeg ha én lennék egy ufo és kivűlről moziznám az emberiséget tutti hogy nem akarnák semmilyen formába kapcsolatba kerülni velük...

b-verzioként meg , ha az emberiség lenne egy ufo és rátalálna egy nálánál alacsonyabb technikai szinten lévő fajra, kb 10 perc alatt kiirtaná, és elnyomná, ahogy eddig is tettük...

a lényeg az eszme futtatásbol addig motorozzunk, sexeljünk és élvezzük az életet amig lehet,
nem kell.. mész egy kicsit utána ránézel a szintre
És ha csak 1% eséjt adunk annak hogy ilyen bolygó létezik mint a föld akkor tutira nem vagyunk egyedül
Sziasztok
EC 300 at kell légteleníteni valahol ? hűtő víz csere után?
az arányokat fel lehet, csak azt nem hogy miből lett az egész
ezt az elöbb hallotam spektrumon, leirom nektek mert tényleg elgondolkozik rajta az ember, mi mekkora is...

- ha a napunkat akkorának képzeljük el mint egy kinyitott könyv lapján egy i-betün a pont, akkor arányaiban kb a saját tejutrendszernek nevezett galaxisunk akkora mint egész észak amerika !

a tejutrendszerben 200-400 milliárd közötti csillag találhato..

és a világegyetem tobb száz milliárd hasonlo galaxisbol áll , amiböl csak 1 a tejutrendszer...

ááá fel sem lehet fogni ésszel az arányokat...
egyértelmű hogy kamu..
ez jól meg van csinálva, de attól még nem igaz
jo reggelt...

gratulálok zsuu, csak nem te mész férjhez...?
ideje lefekudni
szia , megtudtad nézni a képeket ?
esküvő lesz feb 22-én
És elénekelik a gyöngyhajú lányt!
megyek én is nézek valami filmet..
/mindenesetre nagy buli lehetett 4 zacskot számoltam össze, csak nem egy ember szedte be mindet...