Egyszer az asszony valami kedvezmény miatt csinált nekem is.KB két percen belül már jelölgettek be.Olyanok is,akinek még a nevét sem hallottam soha és még életembe nem láttam. Mondtam neki,hogy azonnal töröljön! Hatalmas egy faszság!
áá ott sincs mostanában semmi értelmes, majdnem minden nap nézem ...
a multkor leveleztem egy csávoval egy 09-es exc 250-re, de nem akarta 2400 alatt adni... annyira meg nem gerjedtem rá a 250-re... akkor már inkább 3 kilos
Gyere megyek épp melózni összeszedjük eg új árát gyorsba azt nem kell neked holmi használt kacat bémegyünk az rendelünkneked egy NEW one t 2014 ből a jövőből
Where are the slovanski Gasgasok 08-09esek 6kiló alatt mert én 1 et sem találtam?
itt a cash szolj azt indulok is hozok 2 is hogy az egyikkel tudjál biciglizni nehogy nekem Vízbe fojtsd magad a nagy depresszióba ott fenn a RoseHill en fenn a Richmountain tetejéről nyomsz egy Cliffjumpot
nem venném a szívemre
hahahhahaha mindet ingyé mindent olcsón
az lenne alegjobb!volt olyan hogy afél éves 25ös kutyabergnél meg még elvárták volnamajdnem hogy én fizessek neki hogy elvihesse !
De van olyan s hogy sokalltak 1600Jurót egy 2009 es XC250 2T ért!
de 3kilóértjót meg nem lehet venni
egy olyan gas-nak 450-500 kilo környékén kéne lenni max... mert valljuk be férfiasan a terepmotoroknál, azon belül is a verseny endurok mocskos sokat kapnak az élettöl...
első 1-2 évét versenyzésel tölti, utána elkerül valami hobbistához aki üti-vágja, kevés szervizel, max a 20% hobbista szervizeli rendesen a motorját, a nagytöbbség csak mosogatja azt annyi...
De annyit segítek nem Escobar... hahahahaha
én is csak a kűlföldi kutyások miatt vagyok fent, ha nem lennének kutyáim már régen kitöröltem volna magam...
eredeti Powerpars jó mi?
a multkor leveleztem egy csávoval egy 09-es exc 250-re, de nem akarta 2400 alatt adni... annyira meg nem gerjedtem rá a 250-re... akkor már inkább 3 kilos
Bejelölnek faszbukon,de csak azért hogy kitudjanak törölni!
itt a cash szolj azt indulok is hozok 2 is hogy az egyikkel tudjál biciglizni nehogy nekem Vízbe fojtsd magad a nagy depresszióba ott fenn a RoseHill en fenn a Richmountain tetejéről nyomsz egy Cliffjumpot
nem venném a szívemre
nekem senkitöl nem kell ilyesmi... aztán a végén többe lenne mintha fizetnél érte... hagyjuk... nincs ilyesmire szükségem...
az lenne alegjobb!volt olyan hogy afél éves 25ös kutyabergnél meg még elvárták volnamajdnem hogy én fizessek neki hogy elvihesse !
De van olyan s hogy sokalltak 1600Jurót egy 2009 es XC250 2T ért!
de 3kilóértjót meg nem lehet venni
gyors motort vegyél,nehogy lemaradj
első 1-2 évét versenyzésel tölti, utána elkerül valami hobbistához aki üti-vágja, kevés szervizel, max a 20% hobbista szervizeli rendesen a motorját, a nagytöbbség csak mosogatja azt annyi...