Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyira én se gerjedtem rá hogy felutazzak még plussz 350 km-ert
Langi.....
Shakira?
Egyszer az asszony valami kedvezmény miatt csinált nekem is.KB két percen belül már jelölgettek be.Olyanok is,akinek még a nevét sem hallottam soha és még életembe nem láttam. Mondtam neki,hogy azonnal töröljön! Hatalmas egy faszság!
Rosz az aki rosszra gondol....
De annyit segítek nem Escobar... hahahahaha
szeretnék oly hires lenni mint egy befolyásos latin amerikai celeb.....
Ha nem mennék ki benne az udvarról,talán nem vinnének el!
illik hozzád...
sok az annyiért...
jahh félcbuk az értékek földje... hagyjál már, ritka képmutato egy dolog, ott tényleg pont mindenki mást mutat magábol mint ami....

én is csak a kűlföldi kutyások miatt vagyok fent, ha nem lennének kutyáim már régen kitöröltem volna magam...
Jimy küldök egy Pikcsört
eredeti Powerpars jó mi?
áá ott sincs mostanában semmi értelmes, majdnem minden nap nézem ...

a multkor leveleztem egy csávoval egy 09-es exc 250-re, de nem akarta 2400 alatt adni... annyira meg nem gerjedtem rá a 250-re... akkor már inkább 3 kilos
Gyere megyek épp melózni összeszedjük eg új árát gyorsba azt nem kell neked holmi használt kacat bémegyünk az rendelünkneked egy NEW one t 2014 ből a jövőből
Vigyázzmitbeszélszmertinneniskitörölnekapicsába!

Bejelölnek faszbukon,de csak azért hogy kitudjanak törölni!
Where are the slovanski Gasgasok 08-09esek 6kiló alatt mert én 1 et sem találtam?
itt a cash szolj azt indulok is hozok 2 is hogy az egyikkel tudjál biciglizni nehogy nekem Vízbe fojtsd magad a nagy depresszióba ott fenn a RoseHill en fenn a Richmountain tetejéről nyomsz egy Cliffjumpot
nem venném a szívemre
hűje .. én pénzért akartam megvenni, ő tukmálta hogy ingyé adja...

nekem senkitöl nem kell ilyesmi... aztán a végén többe lenne mintha fizetnél érte... hagyjuk... nincs ilyesmire szükségem...
oké
hahahhahaha mindet ingyé mindent olcsón
az lenne alegjobb!volt olyan hogy afél éves 25ös kutyabergnél meg még elvárták volnamajdnem hogy én fizessek neki hogy elvihesse !
De van olyan s hogy sokalltak 1600Jurót egy 2009 es XC250 2T ért!
de 3kilóértjót meg nem lehet venni
Na jó,oké hogy vízkáros,de azért mégse ingyér akarjátok! Aztán látod mi lett belőle!
Miért ha vízkáros
Nem ezek drágák, mi keresünk sz*rul... (kivéve azt a 10%-ot)
Látod látod,az a bajod megint,hogy ezeket is ingyér akarod megvenni mint a triál motort!
akkor mehetünk motorozni
gyors motort vegyél,nehogy lemaradj
A vevőnek mindig sok,az eladónak meg kevés,sose fogom megérteni miért kerül ugyan annyiba mundjuk egy z 750 exc 450 suzuki svift
egy olyan gas-nak 450-500 kilo környékén kéne lenni max... mert valljuk be férfiasan a terepmotoroknál, azon belül is a verseny endurok mocskos sokat kapnak az élettöl...

első 1-2 évét versenyzésel tölti, utána elkerül valami hobbistához aki üti-vágja, kevés szervizel, max a 20% hobbista szervizeli rendesen a motorját, a nagytöbbség csak mosogatja azt annyi...