1.- hogy nem látom feladva sok sérülés miatt: válasz mert alig sérül komolyat ultra tehetség
2.- szerintem Jarot elveri ilyen hisztikben megis otthon van és bemutatozik: igaza is van.
ez mind kurvajó zsír.
nekem nagyon tetszik is! teljesen faszán ki volt találva ,hogy itt a melóhelyen veretjük délutánonként meg meló után és néha szabadnapokon. iszonyatosan jó kis játék ráadásul itt ultra jó terep van neki. mindössze annyi történt ,hogy a főnök(tulaj) pedig neki is van de rá se ül sajna..... nem engedi ,hogy mi nélküle itt motorozzunk. márpedig ,ha ő nem jön mi ki se tolhatjuk a kocsiból. így csak nézhetjük a karnyújtásnyira levő 2000 méteres brutál fasza sziklás hegyet meg az egész tájat ami körülöttünk van mind mind triál és endúro paradicsom.... lenne..... a telephelyen is lehetett ügyeskedni, össze lettek húzkodva fatörzsek betonok stbstb....
a legközelebbi triálos maszek hely elég mesze van. ahhoz túl messze ,hogy oda elbasszak egy szabadnapot ami itt a legnagyobb kincs. ha összegyűjtöm inkább hazamegyek és romániázok. oda pedig jobb a többi motor. (enduro,cross,freeride)
ha haza akarsz járni legalább havonta nem herdálhatom el a szabadnapokat eljárkálni Lunz-am see ba. sajna ez van. csöcs
. pedig de szépen ki volt ez találva.
ezért jobb 100x románia de még magyarország is. ott azért még nincs ennyire beszabájozva semmi. fogod magad oszt ha erdőbe laksz mégy befelé. na itt ezt nem lehet. túl sokan figyelnek és hamar kiderülne akkor meg cirkuszolnának ...
bálinyó. viktor bahnernál versenyez neki ez a mindene és ő inkább erre áldozza fel a szabadnapjait. jól is teszi. indul az osztrák bajnokságban és jól is megy. ő "szivesen kocsikázik egy kis edzés miatt. neki is cumi hogy itt nem mehetünk.
ráadásul fizetős a téma. arról nem is beszélve ,hogy egy szabadnap kb 100 euró , ha összeadod egy nap triálozgatás kb 150 jurcsira jön ki egy elmenetel. annyit nekem nem ér. én jobb szeretem az úgymond túrázós endúrót, mint egyhelyben mozogni.
mindez még így is jó lenne de 4000 euró ne álljon egy olyan mociba amit jó ha havonta egyszer kimozditassz.
fizetős pályára jár viktor. napi 20 euro plusz mosás. 70 km re van .szerpentinen. ott csak triálozni lehet amúgy fasza hely. lars enöckl ott lakik. holnap elvileg elmegyünk még probálkozok a triállal ott is egyet aztán majd látom. úgyvolt hogy lehet a melóhelyünkön is de az bedőlt. tavaj még mentek itt sokat.
zsir . nem basztatás. de az a szikla balra van a csirke nyomon. ráadásul még elég mesze a tetejétől. a rendes nyom jobbra tart fel cikcakkban. ez a nagy kö ott van balra szétrugatva a töve ahogy törnek ki a csirke nyomra. most láttam épp szombaton ugyhogy még friss az infó. ott ügyetlenkedtem a triállal néztem is neme arra kéne kicsalnom. aztán csak felment a rendes helyen.
nem értem kártélyem..öszterelyh márka..nEEm?
akkor ők hol használják ha az egész büdösrothadt országban tilos
rély..te egy kicsit ..izé agreszíw vagy...
de a motorodra meg vigyázol mint az atom (vagy mint én...mondjuk ez példának..okádék )
szegyed össze cuccod.. és csüttörtököm már utaznak is szerintem feriék..mert azért az elég távol van időben...nekeik egy egész dély...mi meg majd reggel 5kor indulunk..és 9re már a rajtnál állunk..
jó lesz..
ilyen baráti hajtásra.. a legjobb ez a regiment 13...
jó szállás...
jó a hely...
lyó a csapat...
nagyon meg lehet találni ott mindenkinek a magának kellő szintet...
annó
a Hutyaberges zsé-ékkel voltam ott először...12 fő.. de már a nap elején mag kialakult...és nagyon ütős volt...pont ahogy kell eg 110% os hajtás... http://youtu.be/MvXu609u-rs
http://youtu.be/q5vxmMWu3zw