imádkozom a rálydelok lelki üdvéért.. és ha imám meghalgatik..legalább olyna takony rár elsz április4-7ig mint tegnap...és akkorjó racétok lesz az tuti...
krisztihány
szali befizette a lóvédat..
ugyhogy dzsárviksz mellett fogsz indulni a prolongon..és remélem másnap meg legalább2-3 helyel leőrrébb...
de nem is az számit hanem az hogy a 3dik napon...amikor isten még nem teremtetem meg az egész földet csak a hekát(hecát..a king off de hillt )
akkor legyél dzsarvisz előttmert akor már e felén túl vagy és..csak tartanod kell a sebességet..ahogy a motorkroccban irták evertsz pityunak(stephan everts--ha igy netalántán jobban be ..igrik )
szóval a táblán rövid egy 1szerűséggel az volt rajta..
kíp lyor szpÍd(keep your speed)
az az tartd a szípet...pörögjé tovább
kemények a mai rálydelok...
tegnap +3 fok volt reggel..ma...-3
tegnap volt agsió..is
golden tút kiakadt hogy egyhelyen visszamentünk és nem vártuk meg hogy mindenki felmennye...
aztán...
megent nem jött fel....senki..én meg mondom addig bóklászok..és keresek úly medekeket..
találtam is.. le is erszekedek.. már néztem is hogy na innen nem lyutok fel egykönnyen..mikor néd már..alattam a múltkori lánctalpas román traki a 7en dúrt egyúj utat..persze nem lehetett csak úgy lemmeni az útra mert voltak nehézségek ..de az úton ezek meglátták hogy ottvok...
odajöttek.. és goldentút..kiakadt..hogy ez mekkora köcsögség hogy ha valaki nem jut fel egyből akkkor vissza megy a többi és...igy ez faszság és...
jó..mondom it ilyenről szó sihntcshen
csak mondom kerestem egy jó helyet amig nem jöttök...
találtam is..de pl azt nem akarta bepróbálni..pedig ottvolt a lehetőség...a sziklásszakadékosba
jó lyó egy kicsit merefeke sikerült aza afal..de azért indenki nekimehetett volna...
igy csak ketten gabeszszsel rátettünk párat..ozt húztunk tovább...
na onnantől a nap m-ottó-lya
nem megyünk tovább mindenki próbálkoz6 neem?
na ez aztán a szuperszupernél már nem is volt olyan vickes..mert a feléig is épp hogy feljutottak..de onnantól még...hú de sehol nem jut fel..
persze a rigagumis tsávó..az azért feljutott..
de aztán rályajötem...
lehet hogy nem is a gumi a lényeg...
hanem a motor
mondtam már hogy az extrém endúrózásra a legjobb gép az sx 525
Azert telleg jo merdek voooot.
Nem Dunafoldvaron vagytok,vmi endoro cross versenyenen?