Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vén ember vagy má csak a nyaloka megy..
Referencia videó Csináltatok má én is
amikor ott a főlduton huzkodják neki , na az a referencia video is űber gyenge volt, de ez a két 4 másodperces tán még azt is felűlmulta...
Szasz
na hali mindenki.....nemisrőhőgtemmégmagamhalálra....már le is vették az új vidiket.pedig má meg akartam kérdezni hogy hol van a beigért CR 9000 VADI NOVI ÚJ VIDEOK

merre vagy most?
Ja,tegnap nagy vau vau meg megvolt,az összes adatuk meg itt van nálam adásvételin Voltak má ezek nálam,csak nemtudtam hovatenni őket. Sok millió embert nemtok hosszútávon tárolni.Volt má,hogy meg akartak rakni,me régen megbüntettem valakit,megismert,nem emlékeztem rá,de ő igen.Bevittem,bent is maradt Lassú mán az agyam,télleg sok ez a 40
szeva vándor.
szasz zoli.hejzet?
szia céé
ahoy.szép estét mkinek
a maaaarhák
nem szerintem azthitték hogy gecire tudnak..aztán többen megmondták nekik hogy így látszatra nem is ...aztán elkezdték bizonygatni a tudást de csekély volt a referenciavideojuk...
Még én se tudok
Jaja,csak nekem meg beugrott a gergikéről
jaaa,most esik le...
eddig azt hitték a vidisek hogy nem ismeri itt őket senki?
biztos meglátta magát lecsó...és gondolom átszólt gergikének , hogy ne égesse ezzel..pedig gergike be akarta védeni izmost...aki szerintem nem tud motorozni ..
Me ismerem őket Eddig vót arc
jaj neee,én nem is láttam
minek kimosni?máá nem jönnek rá a legyek,hideg van
nem hiszem el, már le is vették az új lecsos videokat,

pedig már irtam is rá hogy mennyire félelmetesen megy ,és elakadt a lélegzetem is tőle meg hasonlok...
Ki mosta má a gatyát,vagy büdösödik alatta? Hát a KIKI?Azon pelenka vót?
elhiszem.....
de inkább legyen ilyen kis életrevaló kölök mint otthonülős aki nem is él
na a kölök az meg volt szeppenve, rendesen beszart...