mi kiszámoltuk annak idején , hogy vagy 27 évig kéne innod ahhoz keményen nap mint nap hullára magad hogy kipusztuljon az összes...bár a vége felél már látszana biztos a hiány..
hát nem azért mondom de sok ilyen fotel endurossal és vetítő géppel elmennék egy karikára egy jó kis köves patakmederbe....ott azonnal látszana a rutin
basszátok meg el is felejtettem kérdezni, hogy a nagy hős arc "rendőrök" akik persze mind műanyagkatonák kemény helyzetben ..hol a büdös kurva anyjukba vannak....?
enduróst igazoltatni ? ..azok is csak azokat baszogatják akiktől zabálnak... mert mi etetjük azokat is pedig ki volt valahova már írva , hogy a majmokat tilos etetni!......vicc, hogy mik vannak...szóval ne is idegesítsetek föl...
de ez is magyarország...
A baj az,hogy az emberek csak ha baj történik velük,akkor érzik át a dolgokat igazán.Na,hajrá elő a lapátokkal Hordjál gázsprayt kettőt Egyet pofánvágsz,szaladnak,csak jól helyezkedj
Nem rossz kis buli volt, de azért hazafelé csak ki akartak rabolni...természetesen 100% színtiszta magyarok voltak. Ülök a buszon, felszáll egy cigány csapat...Látják alszik egy csávó egyik srác azonnal ül is le mellé és már akarja is kizsebelni, szerencsére nem tudta. Meglátták, hogy egyedül megyek haza, 2 beült mellettem lévő dupla ülésre, egy közvetlen mögém, egy közvetlen elém...pár megálló múlva odajön egyik, hogy merre jártam, milyen volt a buli? Mondom neki fasza volt stb, erre ilyen barátian megpaskolta a zsebeimet (telefon, pénztárca van-e benne), na mondom ennek már a fele se tréfa. Leült elém pár üléssel...pár pillanat múlva odanézek bólint hátra a komáinak...fasza mondom. Felkelek megnyomom a leszállás jelzőt, azt egyből felpattan a 3 retkes cigány és azok is megnyomják a gombot. Megáll a busz, 2 leszállt, többi várt fent, nem volt mit tenni én is leszálltam, mert kb utolsó megálló, ahol még lehet embereket is látni rajtam kívül. Elkezdek sétálni következő megálló felé, azt ezek meg utánam...olyan gyorsan futottam, hogy megelőztem a buszt, következő megállóban felszálltam rá újra Ja és nincs cigánybűnözés, természetesen magyar fiatalokból álló banda volt...Mi a faszt tudsz csinálni ilyenkor? Van 4 ember a buszon, meg 7-8 cigány, akik lesik, hogy kit lehet kizsebelni...faszom kivan ezekkel a büdös szarházi férgekkel, de támogassuk őket meg eszem faszom, mert szegény cigányok ki vannak közösítve, meg nekik az iskolába se kell járni, mert megterheli az agyuk helyét. Így fél 5-kor most hirtelen ennyi jutott az eszembe, fel vagyok háborodva, hogy egy Magyar ember nem tud Magyarországon félsz nélkül bárhova is elmenni, mert ott a tudat, hogy a tolvaj majmok bármikor/bárhol kizsebelhetik/megkéselhetik meg ilyesmi. Azt már nem is mondom, hogy az egyik beleköpött a hajamba, ez már csak hab a tortán. Megölném az összeset egyesével, nem sajnálnám rá az időt. A terhesek vaslapáttal verném agyon, a kisgyerekeket elásnám élve, mint a kutyákat. A többit meg csak szimplán megölném
enduróst igazoltatni ? ..azok is csak azokat baszogatják akiktől zabálnak... mert mi etetjük azokat is pedig ki volt valahova már írva , hogy a majmokat tilos etetni!......vicc, hogy mik vannak...szóval ne is idegesítsetek föl...
de ez is magyarország...