Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átérzem ,nem 2 pízt kérnek a mocsok szemetládák
Okés,menek De nem így eszünk
http://ak.imgag.com/imgag/prod...
dehogy titkos...
zééé dumáld meg a gazdádal, hamár az itthoniak leszarják az ilyen dolgot, rendezzűk meg OKR Jambori néven mondjuk tavasszal,

lehozna a gazdád egy pár narancsot amit jol szétmotoroznánk, napvégén félárban meg lehetne venni, mindenki magára tetováltatná hogy OKR TEAM. ennnénk innánk jo nagyot dugnánk, vagy forditva, mindegy....
én jövő héten csinálom a hátulját minden cserés tárcsák betétek, kézifék pofák, olajak , stb. elvásároltam az utolso vagyonomat is ilyen vasakra...

mondjuk muszály volt mert már vagy 3-4 hete vason fog a hátulja.
gyere csak gyere,

egy ilyen jamboriban az a jo ha minél több fajta motoros eljön jokat röhögűnk ,eszűnk ,iszunk , kurunk...
Mennék én is Vagy titkos a tali?
Most másztam ki a vítóóócska alól kézifék bwdin állítottam,má cserés lesz a dobfíkbetít,a tárcsarész az baba
én mennék hozzád de hétközbeni kétnapos kiscsoportos hajtásra...

csak te ugyse érsz rá..
Lemegyek azt mutatsz egy rövidebb utat mi?
gyere egyedül ...lejössz hozzánk aztán kiviszünk fasza erdőbe hegyek közé.hogy ne csak a tokodi dombokon motorozz...
mondjuk a lehúzós inviteles netemmel nem alacsony árfekvésban barátkozok itt veletek
jehh,
Ja én mennék még felétek de a többieknek ilyenkor hidegbe már összemegy a pöcsük és nem válallkoznak ilyenre Tavasszal kitoljuk ismét a pofánkat felétek
de idén is kéne még motoroznyi
Akkor hajrá!Jövő tavasszal hozzunk össze egy fórumtalit!A helyszint megszavazzuk és kitaláljuk az időpontot előre!Én benne lennék és hoznék magammal a környékről motorosokat bőséggel Idén mi csináltunk kétnapos bulit a Geténél.De jó lenne ha még többen lennénk
igazság

meg ez a fórumozgatás is egész jó lehet lehetne mert azért vannak jó barátságok meg jó közös kalandok amik innen eredeztethetők...esetlegesen egymás segítése....ötletek/tapasztalatok cseréje ...
csak az én életemben is számtalan példa van rá...
szóval mindenképp jó dolognak tartok olyan dolgokat ami viszonylag alacsony költségvetésből nagy érdekek, lehúzások néllkül összehoz sok embert ..aztán kiforrja magát a többi..
igen ennek komoly közösség össze kovácsolo szerepe lenne , és amikor bármi bajuk van, motorilag, alkatrészileg , neadj isten motor vásárlásilag stb,stb, olyankor ahoz fordulnának segitségért akihez ezt kötik, nem pedig szana szét....

elég szomoru hogy akik a motor kereskedésből, szervizelésböl, alkatrész eladásbol probálnak megélni azok ezt nem látják át....

többet érne egy ilyen rendezvény mint bármilyen csilliárdokba kerűlő kiállitásosdi, mert itt a kemény mag jönne össze akik mind huznának magukkal jopár embert, minden évben egyre nagyobb lehetne a buli...

mondjuk megérzik a saját bőrűkön elöbb-utobb.
nem találom a képeket ..hihetetlen ..túl sok számológép van idehaza...meg vinyó..
ismét találkozni rég nemlátott emberekkel,forumosokkal és szinpatizánsokkal...
jó is lenne egy olyan kis ősszejövetel mind volt 2008-ban
megyek haza...már eleget dolgoztam,vasárnap tbányán leszek..

amugy megjegyezném már csak azért is mert tudom hogy akiknek szol azok is olvassák a forumot, csak valamiért nem irnak..

szerintem a Gasgas-os csapatnak , ha egy csepnyi sűtnivalojuk lenne akkor ezt a Jamborit KÖTELEZŐ jelleggel minden évben meg kellene rendezniűk, ugy ahogy anno is volt, kis házi versönnyel kajával, kis falmászosdi , a lényeg az hogy jo sokan össze jöjjenek, és jo legyen a hangulat.

ugye azt nem kell elmagyaráznom hogy ezzel mennyit nyerne a márka is , meg a kereskedés is..., mikor éves szinten hagyományosan legalább egyszer minden évben egyre több és több ember jönne el egy ilyen jamborira....?
vigyázz van egy kavics a kerék előtt