nem tudom ...asszem sötét valami .. mert mondta egy kollégám hogy láttam én már azt a kocsit egy motort vittek el benne tőlünk régebben..de megmondom őszintén nem emlékszem semmire ..ill. csak sötét vitora..de nemtudom mert radek haveromé is sötétzöld benzin/gázos. és lehet keveredek ez emlékekbe..ja szlovák renccámos a paripa.. további jó hír nekem..
milyen jo is volt az a tise pályás gasgas jambori...
kár hogy nem ebböl lett hagyomány, kötelezően minden évben meg kellett volna rendezni, csakhát a tatabálnai brigád se motorozik már, a tűzolto is csak babázik, Döméjék se motoroznak már, tiszta punnyadt egy brigád...
biztos nem rossz a benzines vito, elvégre a merci igen jo benzines motorokat gyárt már ezer éve.
jahh és szedi is a lábát, azért hivják 113 -nak mert 130 paci van benne.
bár a gázossal vannak fentartásaim, lehet hogy olcso meg minden DE én még olyan gázos kocsiban nem ültem amiben ne lett volna gázszag, még a kipufogo is vissza hozza azt a rohadt szagot, attol meg megfájdul a fejem.
hááát .nem akartam vitót igazából A HÁTAM KÖZEPÉRE SE.... csak képbe került hogy cbr csere bere ..mi lenne ha ? aztán elgondolkoztam rajta..és tegnap kiderült hogy nem pdhdtdicdi hanem fasza újgenerációs gáz így már kezd tecceni ..meg sokszemélyes.. meg kibaszom ülésekt motor be stb. praktikumok olcsó ment ..tetszik..ja és állítólag szép és patent állapot..MEGY MINT A GOLYÓ..
meg PLUSSZ szabadulok a koszos gyorsSSÁGIMTÓL IS..ÚGYHOGY ELMÉLETILEG BENNE VAGYOK A PROJEKTBE..
halljátok kutyák még nincs képem ..de a vító benzines ...de nem teherautó hanem kisbasz ..nagyon szép..újfajta ....és nemrég van beleszerelve gáz....az meg nálunk 135 forint...úgyhogy 100 kilométer állítólag normál tempónál alig 1500ft vele.. olcsóbb mint passat mert azzal ha kúton nyomom akkor 1800 huf / 100 km
kár hogy nem ebböl lett hagyomány, kötelezően minden évben meg kellett volna rendezni, csakhát a tatabálnai brigád se motorozik már, a tűzolto is csak babázik, Döméjék se motoroznak már, tiszta punnyadt egy brigád...
jahh és szedi is a lábát, azért hivják 113 -nak mert 130 paci van benne.
bár a gázossal vannak fentartásaim, lehet hogy olcso meg minden DE én még olyan gázos kocsiban nem ültem amiben ne lett volna gázszag, még a kipufogo is vissza hozza azt a rohadt szagot, attol meg megfájdul a fejem.
amugy szerintem eddig a legjobb panzio azon a környéken Kalotaszentkirály-on volt a Margaréta panzio.
Erzsiék nagyon kedves vendéglátok , full amennyit megbirsz enni reggeli-vacsora-pálinka minden cakli-pakli 4500 pénz.
meg PLUSSZ szabadulok a koszos gyorsSSÁGIMTÓL IS..ÚGYHOGY ELMÉLETILEG BENNE VAGYOK A PROJEKTBE..
szolltok és intezek valami panziot