Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hármas képnek adhatnánk azt a címet , hogy két király beszélget
ha szlovák rendszámos akkor nem egyre gondoltunk.
ilyenek vannak nekem is.
nem tudom ...asszem sötét valami .. mert mondta egy kollégám hogy láttam én már azt a kocsit egy motort vittek el benne tőlünk régebben..de megmondom őszintén nem emlékszem semmire ..ill. csak sötét vitora..de nemtudom mert radek haveromé is sötétzöld benzin/gázos. és lehet keveredek ez emlékekbe..ja szlovák renccámos a paripa.. további jó hír nekem..
régi képek
milyen jo is volt az a tise pályás gasgas jambori...

kár hogy nem ebböl lett hagyomány, kötelezően minden évben meg kellett volna rendezni, csakhát a tatabálnai brigád se motorozik már, a tűzolto is csak babázik, Döméjék se motoroznak már, tiszta punnyadt egy brigád...
milyen szinű.? nem metál zöld:?
ennyi hely maradt a felképelőgép kártyáján...
hát ja.. majd megnézem és lefotózom..
ezta rövidfilm kategóriába indítottad..
jó rövid lett atis
meg egy baj van még a benzines vitoval, örökös lesz mint a szegénység...
dobtam fel egy kis,rövid Tische ízelitőt
biztos nem rossz a benzines vito, elvégre a merci igen jo benzines motorokat gyárt már ezer éve.
jahh és szedi is a lábát, azért hivják 113 -nak mert 130 paci van benne.

bár a gázossal vannak fentartásaim, lehet hogy olcso meg minden DE én még olyan gázos kocsiban nem ültem amiben ne lett volna gázszag, még a kipufogo is vissza hozza azt a rohadt szagot, attol meg megfájdul a fejem.
az nem is rossz ha forintba ennyi mert lejben kicsit borsos lenne
én benne vagyok. bármikor mehetünk akár holnap is.

amugy szerintem eddig a legjobb panzio azon a környéken Kalotaszentkirály-on volt a Margaréta panzio.

Erzsiék nagyon kedves vendéglátok , full amennyit megbirsz enni reggeli-vacsora-pálinka minden cakli-pakli 4500 pénz.
cSaK véletlenül hozzáértem a caps lockhoz
MIÉRT ÍR ECCERNAGYBETÚT egyszer meg kicsit..?
hááát .nem akartam vitót igazából A HÁTAM KÖZEPÉRE SE.... csak képbe került hogy cbr csere bere ..mi lenne ha ? aztán elgondolkoztam rajta..és tegnap kiderült hogy nem pdhdtdicdi hanem fasza újgenerációs gáz így már kezd tecceni ..meg sokszemélyes.. meg kibaszom ülésekt motor be stb. praktikumok olcsó ment ..tetszik..ja és állítólag szép és patent állapot..MEGY MINT A GOLYÓ..
meg PLUSSZ szabadulok a koszos gyorsSSÁGIMTÓL IS..ÚGYHOGY ELMÉLETILEG BENNE VAGYOK A PROJEKTBE..
lessz vitod?
halljátok kutyák még nincs képem ..de a vító benzines ...de nem teherautó hanem kisbasz ..nagyon szép..újfajta ....és nemrég van beleszerelve gáz....az meg nálunk 135 forint...úgyhogy 100 kilométer állítólag normál tempónál alig 1500ft vele.. olcsóbb mint passat mert azzal ha kúton nyomom akkor 1800 huf / 100 km
bennevagyok
szolltok és intezek valami panziot
bár ez tavasszal kéne megejteni...
szer vezzünk odea egy párnapos turnét ...mi innen kimegyünk ..atis ti meg onnan odajönnétek azt valami csak lesz...fórumtali is ...
be konzerválom magam és lessz egy 80 kilos V.F.A. konzerv(VRÁBEL F. ATTILA)AZ UTÓKOR SZÁMÁRA