Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az anyukák túl sok baromságot beszélnek...takaríts ki, mosogass el meg ilyenek. Egy idő után már egy szavát se veszi komolyan a kölök
na ez a ciki...
nyugi,az enyém sem különb majdnem 8 évesen....
nem lehetsz mindig ott hogy fogd a kezét
hiába magyarázok sokszor én...na de az Apa szava persze szent itthon ha ő elüvölti magát akkor kuss van,rá hallgat a kölök
Nem tudom, nem szoktam emlékezni a bulikra
Bammeg beugrott,ki az.Voltak ezek nálam motort üzletelni
Este 7-en kergették,nem gyanús? Óvszert kerestek lehet nála
Beszarok,minek állt meg? Ilyet
te sutyi, te már mentél haza ugy hogy leszoptál részegen három faszit a parkoloban és azt hitted hogy terhes vagy..?
ja a KIKI vitte a robogoval.. őt fogják megbaszni, gumi nélkűl háturu...
papiron át kellett vennem a gyereket, aláirni meg ilyenek, be volt szarva a kölök..
hun hun?
Ebből nem lesz semmi.Szülőt viszont mebbaszhatják Vannak valami új jogszabályok ,de má nem értek hozzá,meg nem is akarok. Szokjad
új videók..lecsó
Hidald át
Nyugi Ronis...szokjad, fiúgyerek. Legalább nem fog hazajönni úgy a buliból, hogy azt hiszi teherbe esett, mert leszopott 3 faszit a parkolóban...
és mi volt nagyon felhabosodtak a rendőrök ..vagy ? el lehetett intézni ..?
na fasza, a gyereket az előbb haza hozta három rendőr, merthogy felűlt a haver mögé a robogora sisak nélkül és megbuktak... kicsit korán kezdi 10 évesen...
értem! a bicskei új pályára is meg nyársapátra is annyira el szeretnék jutni csak a távolság...
Na bammeg,akkó má ez se titok
az urr józsit ismerem a fekete vítós taxist..
Ott is,tápijóbicske,nyársapát,tápióság,kóka,szolnok,meg ahova épp megyek összevissza,vagy sehol
te hol motorozol? jászberényben? az enduro pályán,vagy ott ahol nem rendezték meg a kelet.kupát? vagy hol?
Befejeztem Keríkcsapágyakat is átlestem,jók még vagy 2 moccolásig Hónap egésznap megyek,meg tankolok,meg megyek,meg állok vagy 8 órát.Sőt,lehet kimegyek korán,mielőtt bárki jönne,felöltözök szétpakolok,menek egy kört.Leállok azt ha jön valaki,akkó mondom,nem menek ,má mentem annyit mint állat Mindíg kint leszek,azt asziszik állandóan menek De hülye vagyok