Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

birom az ilyen doktornőket, miböl gondolta hogy nincs annyi láza agyereknek..? ránézésböl.?
na kapott szurit,mocskosul fájhatott neki,combba kapta és tök durva volt a doktornő
aszondja nekem,nehogy mááá 39.7 legyen a láza,nem is meleg ez a gyerek....és mikor megmérte tényleg annyi volt.kapja be
jaj szegénykém , most meg ő
gratulálok papi
Ilyeneket találtam lomtalanítás közben. Ha kell valakinek mondjon rá egy árat, azt a négyzetre emeljük és annyiért viheti. 50 alatt nem ér mondani
szívem böl beszéltél
megint kiskutyuk...sógornőméknek is lett..bár ő ilyen kertaljai koktél de aranyos...
nem egy egyszerű sztori, két napja nincs alvás csak pár ora, az ötböl négy köyök, lábbal előre farfekvésel jött a világra, aminél észnél kell lenni..
amugymeg ha belegondolunk a legjobb projekt 2000 éve amit ember kitalált...
mi igazolja? egy könyv amit 150 évvel késöbb irtak krisztus halála után... és az emberek fejében lévő hit.

mit kell érte tenni? semmit csak papolni a könyvböl, és ijesztgetni a népet ha nem teszi ezmeg az lesz. bár régebben még ment a tűzzel vassal inkvizicioval program is, de ez már 200 éve nem megoldhato.

cserébe mi van? hatalmas vagyon,hatalom, duskálás a földi javakba, mindenek felett állás.

a munka része.? ott kell lenni az emberek életében legfontosabb, meghatározo eseményeknél, szűletés, halál, eskűvő, keresztelés, stb.

mi ez ha nem a világ legjobban kitalált és megvalositott projektje...
Az nem jó. Rám is majdnem jött nyavaja,gyorsan szelleműztem őket
eddig öt, szépek egészségesek.
én azért nem járok abba a nagy tornyos épűletbe, mert olyankor mindig kiakadok a papság hatalmas vagyonán ,amit az emberek hitén szedett össze...

még a legkisebb faluban is a legmagasabb épűlet a templom.
mennem kell,megyünk ügyeletre mert Bendegúz láza nem megy le,szuri lesz ebből
az jóóóó megint lesznek kis gombóc kutyik?
amugymeg pont elkellenél ide segitségnek, reggel 10 ota szűlünk..

mármint kiskutyailag,
Te sem mersz bemenni,mi?
Na, az biztos, Teeee, égetnivaló boszorka
azért van a kis gyontato fűlke ha nem mondassz igazat annak a teteje szakad rád,

mondjuk én nem tudom, csak hallottam másoktol akik állitolag tudják.

én
na meg ki akar ott térdepelni annyit?
én nem megyek be templomba....akkor egy hétig ki sem jöhetnék,meg lehet rám is szakadna
Dicsekedni?
aztán vissza a templomba gyónni