na kapott szurit,mocskosul fájhatott neki,combba kapta és tök durva volt a doktornő
aszondja nekem,nehogy mááá 39.7 legyen a láza,nem is meleg ez a gyerek....és mikor megmérte tényleg annyi volt.kapja be
amugymeg ha belegondolunk a legjobb projekt 2000 éve amit ember kitalált...
mi igazolja? egy könyv amit 150 évvel késöbb irtak krisztus halála után... és az emberek fejében lévő hit.
mit kell érte tenni? semmit csak papolni a könyvböl, és ijesztgetni a népet ha nem teszi ezmeg az lesz. bár régebben még ment a tűzzel vassal inkvizicioval program is, de ez már 200 éve nem megoldhato.
cserébe mi van? hatalmas vagyon,hatalom, duskálás a földi javakba, mindenek felett állás.
a munka része.? ott kell lenni az emberek életében legfontosabb, meghatározo eseményeknél, szűletés, halál, eskűvő, keresztelés, stb.
mi ez ha nem a világ legjobban kitalált és megvalositott projektje...
aszondja nekem,nehogy mááá 39.7 legyen a láza,nem is meleg ez a gyerek....és mikor megmérte tényleg annyi volt.kapja be
mi igazolja? egy könyv amit 150 évvel késöbb irtak krisztus halála után... és az emberek fejében lévő hit.
mit kell érte tenni? semmit csak papolni a könyvböl, és ijesztgetni a népet ha nem teszi ezmeg az lesz.
cserébe mi van? hatalmas vagyon,hatalom, duskálás a földi javakba, mindenek felett állás.
a munka része.? ott kell lenni az emberek életében legfontosabb, meghatározo eseményeknél, szűletés, halál, eskűvő, keresztelés, stb.
mi ez ha nem a világ legjobban kitalált és megvalositott projektje...
még a legkisebb faluban is a legmagasabb épűlet a templom.
mármint kiskutyailag,
mondjuk én nem tudom, csak hallottam másoktol akik állitolag tudják.
én