Boá Meglátnám a macskát az ágyamban, már ásnám is neki a gödröt a kert végében.
Egyébként egyszer volt olyan albérletben pesten (panel), hogy kinyitottam az ablakot. Pár perc múlva megyek be a szobába és látom, hogy egy kibaszott macska pöffeszkedik benne...ha el tudtam volna kapni megnéztem volna milyet zuhan a 6.ról
azt , kapja be , én is ma tiszta ideg beteg voltam , az orvosokra , öcsémet trombózis gyanúval vittem kórházba , vazzmeg nem tudták megállapítani , az érsebészetre a Város-majorba kellett vinni , ott megállapították érdekes , 1-ciszta van a térdében , és az nyomja az ideg szálat , és attól van a nagy fájdalom , de 2-órát vártunk az ambulancián , már azt hittem leütök valakit
Egyébként egyszer volt olyan albérletben pesten (panel), hogy kinyitottam az ablakot. Pár perc múlva megyek be a szobába és látom, hogy egy kibaszott macska pöffeszkedik benne...ha el tudtam volna kapni megnéztem volna milyet zuhan a 6.ról
és mivel ez az E betüs alom ezért természetesen az egyik fiu Enduro Von Valilberg nevet fogja kapni..
Nekem mikor ilyen 39 fokos lázam volt napokig, a hátsómba bökdöste a kis asszisztenslányka a tűket...nagyobb zavarban volt mint én