nekem eddig bejőtt.a 300-ast én is a Szatyinátol vettem és 5 évig használtam ,a kopo alkatrészeken kivül a himba rendszert cseréltem 1x és 20000 km alatt 2x dugot...most van benne a 3-ik dugó és kurva jó még mindig,a srác aki megvette nagyon elégedett vele!A mostani 250-est is tőlük vettem ez nagyon sokat ált a Balázs balesete után,aztán a Gabi versenyzett vele egy fél szezont és amikor megvettem kb fél éve akkor cseréltek rajta hajtókart és dugot,szerintem egy jó ideig nem lessz baja....
Egy darabig én is ebben a szellemben próbálkoztam, de rá kellett jöjjek hogy én a fiatal motorra is kurva sokat költök (pláne mivel gecidrága hozzájuk minden)...úgyhogy asszem tök jó lesz nekem a tizenéves is...
a fiatal motoron ami szervizelve is volt rendszeresen tőbbet sporolhatsz mert nem kell állandoan nagyobb javitásokat csinálni rajta....ez az én filozofiám...
Már a beszélgetés eleje is vicces volt, kérdezi hogy ez a hitelezés ez hogyan menne...mondom hogy betoljuk szépen a KTM-kereskedésbe és ők majd szépen elintézik amit ehhez el kell...erre ő hogy akkor nem is tudom hogy mennyi lenne a havi törlesztő...mivel az attól függ hogy mennyi a kezdőbefizetés meg hány hónapra akarja felvenni a hitelt, nem...jaaaa...
Igen, igen. Köszi a segítséget. Sajnos most nem nagyon van plusz pénzem, illetve van, de spórolgatok ínségesebb időkre. Az se volna baj, ha olcsóbb endurot adnának a CR helyett és maradna egy kis pénzem belőle...Suli miatt úgyis csak hetente, 2 hetente 1x tudok menni, akkor meg minek milliós motor?
dobsz rá neki egy 4 kilot és szerintem lehet belemegy,azt hiszem már megvan neki az új GG azért adja el,tutti jó a gép azt nem kell nagyon nézegetni hogy esetleg mi szar rajta,ugyse találsz hibát....
Rendszám olyan szempontból jó hogy így be lehet hitelezni.
Én is erre játszom az EXC-vel, csak eddig akit ez a verzió érdekelt volna az BAR-kistás volt
A másik meg amikor kiderült hogy ez rendszámos motor (végülis csak a második sor a hirdetésben) akkor csodálkozott nagyokat és hogy akkor őt így nem érdekli...kérdeztem tőle hogy papír nélküli vasat mégis hogyan gondolt hitelre venni...nem tudott válaszolni És az ilyennek ugyanolyan szavaazati joga van mint neked vagy nekem...ez a kemény, bazmeg
Árat igazából nem tudok még, mert rendszámos, de valahogy olyan érzésem van, hogy ez egy forinttal nem dobja meg az árát, na jó max 2-vel. 560-ba van fent egy '04-es...620?
Valami iszonyat sötét volt a csávó...
Én is erre játszom az EXC-vel, csak eddig akit ez a verzió érdekelt volna az BAR-kistás volt
A másik meg amikor kiderült hogy ez rendszámos motor (végülis csak a második sor a hirdetésben) akkor csodálkozott nagyokat és hogy akkor őt így nem érdekli...kérdeztem tőle hogy papír nélküli vasat mégis hogyan gondolt hitelre venni...nem tudott válaszolni