hát igen versenyen nem futott az tuti de nem is kéne, hallotam oylat is ember elment megnézni egy hazsnált 525ös exc t kérdezte olajat miylen időközönként cserélt hát évente 1x, de nem versenyzett!
mindjárt keresek ilyen szuperembertől képeket neked ....mennyire tudják ezek a sültfaszok mi a légszűrő és ami mögötte van...szerinted ez tudja hol kell olajat cserélni ...?
isten barmai sorozat by zoozee...(nem mosta ő ezzel érkezett)
nem izgul csinál neked szupermotyó telót csika...
a többi oké..és kihívjuk versenyre a többi szupermotyóst kakucson ..ott fogunk állni a depóban csikával és kezünkben a szerszámokkal várjuk hogy begurulj a pit stopba...akarom mondani pit csába
"Nagyon jó motorikus állapotban. Ez a rendszeres olajcseréknek és annak köszönhető, hogy ez a Motor soha sem volt versenyen!" nem tudom miért hiszik vagy gondolják azt h jobb egy oylan motor amivel nem verseyneztek mitn amivel igen én tuti hamarabb vennék versenyzőtől motort mint egy "amatőrtől" akik sokszor azt se tudják hol a légszűrő meg hogy mire való, de úgy látszik ezzel csak én vagyok így mert én beleírtam a hirdetésembe hogy a motor versenyről versenyre karbantartott eddig aki érdeklődött az volt első kérdése hogy menyire komolyan versenyeztek vele úgylátszik magyarországon yilet nem szabad motorhirdetésbe beleírni
ilyen neoprém védőcuccot is tudsz jóárasítva szerválni? télen fogom majd kűdeni,december,január környékén... még Zozival is konzultálok, hogy hogy lesz a legjobb nekem,de szerintem fogom kűdeni
csak azt kell irni hogy főldutas hobby motorozgatásra használtad...
és az a vicc a sok birka ezt be is falja.
mondjuk tényleg megspóroltak vele csomó üzemórát... egy nap alatt úgy elkopott a blokk mint versenyzőnél évek alatt se..
isten barmai sorozat by zoozee...(nem mosta ő ezzel érkezett)
a többi oké..és kihívjuk versenyre a többi szupermotyóst kakucson ..ott fogunk állni a depóban csikával és kezünkben a szerszámokkal várjuk hogy begurulj a pit stopba...akarom mondani pit csába
kinyitottátok kávéházat?