Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen versenyen nem futott az tuti de nem is kéne, hallotam oylat is ember elment megnézni egy hazsnált 525ös exc t kérdezte olajat miylen időközönként cserélt hát évente 1x, de nem versenyzett!
gyári wp,de mintha kisebbnek tűnne meg rövidebbnek mint egy lc4 enduron majd Zozi jól leméri nekem
Feleségül ne vegyelek...gugli bazmeg...amúgy is honnan a faszból tudjam hogy az izédbe milyen telók vannak beltákolva?
ez hiba volt..

csak azt kell irni hogy főldutas hobby motorozgatásra használtad...

és az a vicc a sok birka ezt be is falja.
Én is versenyzőtől vettem a patkányt - de az sajnos olyan is volt
nem tudod, hogy telóváltás történt e lc4eknél méretben? szal van az enyém meg mondjuk van egy 2005ös teló... változhatott az átmérő?
Ha már a KTM-é a WP, meg gyárilag is az van az RC8-ban...
egyiknek nagyobb az átmérője,azt hiszem... igaz megvannak a villanyakak is... meg van 2 hátsó gátlóm is...
Mindegy az ,bármelyiket meg lehet mürkölni
ja és ez nem versenyzett soha ergo megkímélt gép

mondjuk tényleg megspóroltak vele csomó üzemórát... egy nap alatt úgy elkopott a blokk mint versenyzőnél évek alatt se..
Nekem is jött ilyen sok sok Tudod miért?Mert fórumról szerelnek azt mindent tudnak Főleg anyázni
akkor nekem még idei áron csináld van most 2 telóm és eldöntjük még Zozival, hogy melyik jobb supermotora
mindjárt keresek ilyen szuperembertől képeket neked ....mennyire tudják ezek a sültfaszok mi a légszűrő és ami mögötte van...szerinted ez tudja hol kell olajat cserélni ...?

isten barmai sorozat by zoozee...(nem mosta ő ezzel érkezett)
Van má annyi profim jövőre,asse tudom hun álljak
Jó árasítva nem tudok Ettől jobb ár,sehol sincs.Jövőre emelés lesz ,nem kicsi.
nem izgul csinál neked szupermotyó telót csika...
a többi oké..és kihívjuk versenyre a többi szupermotyóst kakucson ..ott fogunk állni a depóban csikával és kezünkben a szerszámokkal várjuk hogy begurulj a pit stopba...akarom mondani pit csába
"Nagyon jó motorikus állapotban. Ez a rendszeres olajcseréknek és annak köszönhető, hogy ez a Motor soha sem volt versenyen!" nem tudom miért hiszik vagy gondolják azt h jobb egy oylan motor amivel nem verseyneztek mitn amivel igen én tuti hamarabb vennék versenyzőtől motort mint egy "amatőrtől" akik sokszor azt se tudják hol a légszűrő meg hogy mire való, de úgy látszik ezzel csak én vagyok így mert én beleírtam a hirdetésembe hogy a motor versenyről versenyre karbantartott eddig aki érdeklődött az volt első kérdése hogy menyire komolyan versenyeztek vele úgylátszik magyarországon yilet nem szabad motorhirdetésbe beleírni
szerbusz gyurika
kinyitottátok kávéházat?
mivel menjenek a superbájkok?
ilyen neoprém védőcuccot is tudsz jóárasítva szerválni? télen fogom majd kűdeni,december,január környékén... még Zozival is konzultálok, hogy hogy lesz a legjobb nekem,de szerintem fogom kűdeni
Minden benne van,ne amatőrösködjél már Cím mailban vagy híjjá fel
ennyit mutatok kezdésnek... a többi majd a meglepi
De azért az is érdekes hogy a német superbike bajnokságban a gyári KTM csapat Öhlins futóművel megy...