én nem tudok ugrálni tul jol és ráadásul pofára estem a Tatai pályán amikor előszőr életemben átrepültem a nagyasztalt és azota se nőttem ki az esetet....marad a sár meg a patakmedrek...
na csak megszületett a gondolat... mi is próbáltuk mi is megszültük
azt kitaláltad mi lenne a cr ára?
én is úgy vagyok, hogy valamennyire szeretem a crosspályát mert régen mentem pár kört rajtuk.. meg inkább az ugrabugrálás...de jó alapedzés az endurózáshoz...viszont már nem kőröznék órák hosszat mert szar...unalmas ..inkább az enduró(relatív gyoshajtás és rögtönzöd a a feladatokat ) .szóval ezért van enduróm. ...ezzel is tudok párat ugrani meg két kört menni a pályán ameddig meg nem unom a körözést ...hálaIsten munkám olyan hogy crossmotorokon annyit ülhetek amennyit akarok ..pályán is ... sőt nem is akármikkel mehetek, ilyet nem is tudnék venni mert kapni se lehet...ez is idegesítene
úgyhogy én esetemre az enduró lett a tökéletes választás...megpróbálok sorsommal együtt élni
Átülök endurora, de most nem tudok egy fillér pénzt se dobni a CR-re, úgyhogy vagy valami cserebiznicben kell gondolkoznom, vagy eladni. Esetleg valakinek 2005-ös rendszámos CR250? Kb 40 üó. mentem vele egy év alatt
még jó megúsztuk..a 100.000 ret nem nyomtuk be mi se ...levelet írtunk...eccer válaszoltak ..aztán küldtem még levelet aztán a mai napig semmi...hála Istennek...
múltkor egy amerikában élő hazánkfia barátom olvasta a fórumot /ő is vadmotoros/ és mondja milyen kicsi a világ milyen jó érzés volt neki mikor meglátott pár ismerős srácot innen környékünkből...de aztán nem írt mert félt...
sőt én is ..ja akkor már értem ..lehet szomszédok vagyunk és innen az ismeretség...
egyszer az erdőben egy ilyenforma gyerekkel foglalták le a motorom mint te .. azt is ismerem
de találtam itt közelben egy fasza homokos és szélvédett helyetott lehet edzegetni egész télen,még egy honapig talán lehet motorolni akár hol napközben.
SZEEEEEEGÉÉÉÉNY ZOOZEEEEE!
azt kitaláltad mi lenne a cr ára?
én is úgy vagyok, hogy valamennyire szeretem a crosspályát mert régen mentem pár kört rajtuk.. meg inkább az ugrabugrálás...de jó alapedzés az endurózáshoz...viszont már nem kőröznék órák hosszat mert szar...unalmas ..inkább az enduró(relatív gyoshajtás és rögtönzöd a a feladatokat )
úgyhogy én esetemre az enduró lett a tökéletes választás...megpróbálok sorsommal együtt élni
múltkor egy amerikában élő hazánkfia barátom olvasta a fórumot /ő is vadmotoros/ és mondja milyen kicsi a világ milyen jó érzés volt neki mikor meglátott pár ismerős srácot innen környékünkből...de aztán nem írt mert félt...
egyszer az erdőben egy ilyenforma gyerekkel foglalták le a motorom mint te ..
tényleg ott hisztiznek az endurósokkal?