Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem tudok ugrálni tul jol és ráadásul pofára estem a Tatai pályán amikor előszőr életemben átrepültem a nagyasztalt és azota se nőttem ki az esetet....marad a sár meg a patakmedrek...
az jó paripa a Gézáé a racing változat 1,9 misiért vette ha jol tudom....
De rossz neked...most mindenki kezdjen el sajnálni, mondjuk együtt:
SZEEEEEEGÉÉÉÉNY ZOOZEEEEE!
na csak megszületett a gondolat... mi is próbáltuk mi is megszültük

azt kitaláltad mi lenne a cr ára?

én is úgy vagyok, hogy valamennyire szeretem a crosspályát mert régen mentem pár kört rajtuk.. meg inkább az ugrabugrálás...de jó alapedzés az endurózáshoz...viszont már nem kőröznék órák hosszat mert szar...unalmas ..inkább az enduró(relatív gyoshajtás és rögtönzöd a a feladatokat ) .szóval ezért van enduróm. ...ezzel is tudok párat ugrani meg két kört menni a pályán ameddig meg nem unom a körözést ...hálaIsten munkám olyan hogy crossmotorokon annyit ülhetek amennyit akarok ..pályán is ... sőt nem is akármikkel mehetek, ilyet nem is tudnék venni mert kapni se lehet...ez is idegesítene
úgyhogy én esetemre az enduró lett a tökéletes választás...megpróbálok sorsommal együtt élni
'08-as EC 300 1 misiért...lehet feldobom netre a CR-t bár biztos szaré' hugyé' lehetne csak eladni...
jo napot urak
van,www.gerecsemotor.hu de nincs feltéve az öszes...
Van valami weboldala, ahol meg lehet nézni a motorjait, vagy randomra hívjam fel?
CR-rel sajnos pont semmit nem tudnék kezdeni, de van egy tök jó eladó EXC-m, neked óccsóér' megszámítanám
beszélj a Szatyinával,hátha tud valamit ajánlani...
Átülök endurora, de most nem tudok egy fillér pénzt se dobni a CR-re, úgyhogy vagy valami cserebiznicben kell gondolkoznom, vagy eladni. Esetleg valakinek 2005-ös rendszámos CR250? Kb 40 üó. mentem vele egy év alatt
nos Sutyi,hogy dőntöttél?milyen peripát veszel?
Én is vettem múlt héten egy ötöst, mondtam magamnak, ha megnyerem kiiratkozok a suliból...hát nem oda járok még mindig?!
egy cselekményért egy bünti jár,a gyilkosokat se akasszák fel kétszer....ezt írtam én nekik....aztán békén is hagytak
még jó megúsztuk..a 100.000 ret nem nyomtuk be mi se ...levelet írtunk...eccer válaszoltak ..aztán küldtem még levelet aztán a mai napig semmi...hála Istennek...
ja...nekem 25000-be került....
ja meg a fényképektől bepárál a szeme mikor ilyen tájképeket küldök neki innen a falujábúúú
milyen kicsi a világ...

múltkor egy amerikában élő hazánkfia barátom olvasta a fórumot /ő is vadmotoros/ és mondja milyen kicsi a világ milyen jó érzés volt neki mikor meglátott pár ismerős srácot innen környékünkből...de aztán nem írt mert félt...
sőt én is ..ja akkor már értem ..lehet szomszédok vagyunk és innen az ismeretség...
egyszer az erdőben egy ilyenforma gyerekkel foglalták le a motorom mint te .. azt is ismerem
akkor te ott laksz kb.ahol ronis ő is 200 méterre lakik az erdőtől...ja azért ismeritek egymást ..mostmár leesett
200 méter az jó
nem,nincs semmi gond,de nem szoktunk jampizni a váűrosban,és én ráadásul kb 200 méterre lakok az erdőtől...
de találtam itt közelben egy fasza homokos és szélvédett helyetott lehet edzegetni egész télen,még egy honapig talán lehet motorolni akár hol napközben.
akkor lent kell maradni kolozsváron bent a városba ...örülnének rendőrök ?
tényleg ott hisztiznek az endurósokkal?
napközben ha nem esik semmi akkor jó enduros idő van,+8-9 fokig emelkedik de a hegyekben kb 3-5 fokkal alacsonyabb a hömérséklet....