Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szépestét fééél óra és végzek! jessz
Nadrág? Az meg mi? Errefelé csak skót szoknyába járunk
nálatok ki hordja a nadrágot.?

ááá nem kell válaszolni, csak prozai kérdés volt..
Szó szerint Asszony mindíg ugat,ha éjjel kimegyek,mert napközben nincs rá időm Annak,meg azt beszélhetsz,csak vau vau,bazd meg a motorod stb
majd lassan már nekünk kéne szerelő mert nincs időnk ...a saját lovainkra
a többinek meg Én szerelek
ja és ott a fönök meg fia....oldboysba is ilyet szerelek hogy kamrás károly /nagyon jó fej/és nem rámolós faszkalap/ ..az se arról volt híres hogy elalszik a rajt után...szóval lenne meló bőven...ha vigyáznának rá akkor is...és még az utcáról is jönnek...és még az új motorokat is üzembehelyezni ...
németh kori nagyon óvatos volt és vigyázott a motorra ...szvoboda bence nagyon óvatos nagy alex...és ezek csak a magyarok...de a kisebbek is lukács..mike...alapjáraton mennek
aztán vannak szlovákok akik kiszokták szappanozni mindíg grill száját év elején sóskúton...meg még ezeken kívül vanmég pár középkategóriás pilóta na azt se teszik zsebre a motorok...de enáluk kicsit tovább mennek a lovak..
persze ..crossból nagyon ott vagyunk ..van hogy napi kettő ilyen is van ...de olyan csőstül szoktak lenni van hogy sok blokkot nyomatunk van hogy sok motorot egyebet ...dehát a csapat miatt van hogy heti kettő blokk fejenként tuti ..
a 450 est úgy rakom össze hogy aludhatok is közbe...már okádok néha...tudod kik jártak meg járnak okr motorral ..egyik se húzza az időt a generálig...
lemaradtál , manka tett fel 2-őnkről régebben
hmmm , na azt nézheted
ja hát úgy szar ,,,voltam is így általában egész életemben...a kurva anyját a pénznek
És ti minden ilyen szarhoz tartotok hengert raktáron
amúgy ezt a maradékot még max.30-40 perc szétszedem ....aztán jön a szopás..eltakarítani faszán kimosni meg levakarni róla silikont stb..ezzel eltököl vagy másfél órát kb. .és ah kész ez onnantól számított 4 óra múlva összerakva bent a vázba pöfög...ez egyedül és nem stopperre ...a normaideje ettől kevesebb..
Az oké, hogy alkatrész van...de velem egy ilyen történne, 2-3 hónapig mást biztos nem csinálnék, csak fizetgetném az alkatrészeket kifelé...annak idején a 625-össel is így volt, ott mondjuk rendes volt a Norbi, mert részletekben vihettem a lóvét és elhozhattam a motort...de amikor otthon szereltem magamnak, akkor volt hogy hetekig állt a project mert meg kellett várni hogy fizetést kapjak és megvehessem a csapágyakat...
minden van nálunk ..jövő héten gurul...most közölték az örömhírt hogy jó lenne ha már mennék dolgozni...sőt a héten gurulna ha bent lennék..ezért kerestek mint az aranyat
Ússenemdejazé csak kilested
Fasza Jó anyag a váz.
Akkor most egy darabig benzin helyett alkatrészeket fog vásárolni asszem...
*küldj !
dani küld egy képet zsuról mert csak kutyákat tett fel...
így már jó..de várj azért megnézem a képedet előtte
450 sxs-f
de-de bocsika így mááá jó