Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol ki.,? nem tudod,? megveszem tőlűk féláron.

amugy szerintem ennek a tubblis belsőnek csak és kizárolag extrém enduroban van értelme, semmi másban, ott viszont életet ment, mivelhogy leengedheted a nyomást 0,4-re a defekt legkisebb veszélye nélkül....

beszéltem a Romaniacson pár emberrel akinek ez volt bent, elötte ők is mousset használtak és egyöntetüen azt mondták hogy a holmi űberkirály fasza !
szasztok.megpihenek antwerpen fölött a NL határon
céhá nem ismered ? kamionos bácsi
szia cééé...mizu? szagyísz szabaka?
ronis különben van közelben ez a cucc...
fehér gézáék próbálták nyársapáton talán egy versenyen...

szóval erőltették itthon is valami cég már...
ahoy
mennyi lé kéne rá....?
én most a Tubliss cuccot akarom megvenni hátra 18-asban, ha valaki akar társulni az jo mert akkor egy postával megvan.
valami erősitett fekete műanyagbol,

amugy szerintem az a cucc is csak félmegoldás, egészen addig amig nem támasztják fel a vázhoz az elejét ugyan ugy tud rogyni nyakban...

cserébe jo drága.
hol lehet kapni ezt a motulos löttyöt miylen kiszerelésben és mennyi ideig jó szóval kb hány légszűrő tisztítást lehet vele csinálni(én szoktma rakni szűrőre műtős saapkát és mielőt neki álnék mosni hozzá ütögetem valaminek és lepereg róla a nagyja) szóval így számolva kb menynit bír ki?
ha annyira flancolni akarsz akkor ezeket ajánlom...
hát a benzinre mondják, hogy így meg úgy meg nemszabad meg eszi a szivacsot stb...de aki már mosott vele az tudja hogy működik....tökéletesen meg lehet csinálni azzal is...hosszútávon lehet kérdéses...esetleg..se
a brigéciol meg jó dolog ...azzal is szoktuk ha nincs más...(vizesen is brigizni kell és nyomkodhatod közbe víz alatt és így jobb a hatékonysága)
a spéci folyadékot meg minden márka gyárt ami légszűrőolajat is...itt nem a motorex a legjobb...most azthiszem motult használunk...szóval beledobjuk a szűrőket és áznak bennük..kinyomjuk és olyanok mint a vadiúj....utána mosószeres folyóvíz alatt kinyomkodjuk.....megszáradás..és olajozás....
nem tudod atkuldeni? Erdekelne, ha nem tul nagy a merete..

Mostansag mar tenyleg kilepek pajzankodni a gasgas-al...sikerult sisakkamerat feltenni, ugyhogy talan 1-2 eses is benne lesz
ez olyan régi centri hogy még az anyám az én pelenkáimat pergette benne annak idején...ja és még megy.....
azt hittem egész motort belerakod acentrifugába , mi az a spéci folyaék? meg mennyivel jobb mondjuk mint abenzin vagy brigéciol bár brigéciollal már nagyon régóta nem mosom mert az nem hatékony
amúgy ha az egész folyamatra vagy kíváncsi akkor elmondom....
1. eltávolítom a levegőszűrő szivacsot a motorkerékpárból
2. van spéci mosofolyadék abba kimosom
3. megszárítom centrifugába
4. benyomom légszűrőolajjal
5. szűrőt visszahelyezem motorkerékpárba

hetente 50-et megcsinálok..de van hogy sikerül többet is úgyhogy vágom a témát és okádok is tőle....persze aids kesztyűben történik minden...
ez pszicho laller gépe....mikor nem figyelt rányomtuk neki titokban...és egy évig nem vette észre de észrevette
nem kell ide hájdracingos cucc.......süteményes-tálca.com
arra votlam kivácnsi hogy hogyan mosod a légszűrőidet mivel meg hogyan mert hallotam h te azal csinálod aztán végre sikerült beszereznem nekem is 1et
mit akartál múltkor a centrifugámmal?