Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utcai motorba minek egyáltalán telo..?

két vasrud aztán mehet minimalba...
jo reggeltet.
utcai motorba milyen sűrű telóolajat szoktál tenni?
Én még szeretem is Ha lesz motrid,kűggyed telóid,Levinek bejött,neki már ingyé csinálom Egyet nyersz,megy neked is Aszongya, jövőre, van 6 ember akit így támogatok.
eladtad már a motorodat?
ronis féle power parts hegyek
SZerettem a kis Giz gazt
Aztakúva,mennyi erő elment ott belőled Má meghaltam vóna
Mély volt nánán a nyomváju..
Azt mit csináltál ott, őszintén?
Szegény kis mocikám
Európa kukája vagyunk,nem tünt még fel? Minden szemét itt köt ki,vagy direkt termelik,a sok zsé meg megy a zsebbe,kis pízzel meg kártalanítanak.Egyáltalán ki a pöcs engedélyez ilyet?Meg mié?Me biztos érdek Hogy ,rohadtak vóna meg a pólyába A motoros meg kárt tesz az erdőkbe,j mi?Jó dumájuk van,lóval húzatnám mindet, tüzes parázson lépésben
én ahányszor csak elmentem kocsival azok mellet a rohadt nagy és magas zagytározok mellet folyton kibaszott a liba hogy abba mennyi veszélyes szarság lehet...

ne menjűnk messzire itt fűzfőn a volt NIKE nehéz fém űlepitő tavainak a helyére épitették meg , ( és még mindig bővül épűl szoval még nincs teljesen kész ) három megye veszélyes hulladék tároloja.

elmondanám kurva nagy komplexum.
most erről a gátról még az jutott eszembe , csoda hogy nem találták ki hogy a motorosok kapartak a gáton és kettévágták...
szeva,

én is voltam bakonyban, talákoztam show ádám régi motorjával ott rugatta a legsziklásabb részen, voltak vagy 7-8-an Győrböl jöttek le lábon, aztán az egyik narancsban elszált valami onnantol semmi sebesség nem volt, porázon ment le a hegyröl. megölte a szikla.
na lóestét..kijöttünk az erdőből...nagyon jó idő volt ma..jót is mentünk..bár reggel kicsit belassultunk mert többen voltunk mint szabadott volna de amúgy király volt mert lemorzsolódás is volt ..de arról nem tehettem mert nem én akartam arra menni......ismét jó a vérkeringésem
Hogy miért nem bírta a gát a terhelést?

A timföldgyárban 3 termelő sor van, amin termelnek. A normális termelés idején, 2 sor termelt, 1 soron karbantartás folyt. A két évvel ezelőtt kezdődött válság idején, tavaly csak egy soron folyt a termelés. A másik két soron elvégezték a karbantartást. Idén megjött a piaca a timföldnek elindították mind a három termelősort. Ezért 50% -kal több vörös iszap és ezzel együtt víz került a zagytározóba. Ehhez adjuk hozzá az idei esős időjárást is. A zagytározó úgy működik, hogy a bele eresztet iszapból a bauxit, szilárd anyag leülepszik. A víz, mely erősen lúgos a nátronlúgtól az nem folyhat ki, el kell, hogy párologjon. A tározót úgy tervezték, hogy két termelősor iszapját tudja ülepíteni. A felületét úgy határozták meg, hogy két sorról érkező vízmennyiség tud elpárologni. A gát nem bírta a plusz 50%-al megnövekedett vízmennyiséget, és az idei csapadékos időjárás okozta túlterhelést.
Más: A MAL ZRT. engedélyét visszavonták. Ha a MAL bezárja kapuit, akkor Ajkán 3000 ember lesz munkanélküli.
A MAL vezetősége 30 milliót adott a károsultak megsegítésére. Pofátlanság! Dr. Bakonyi Zoltán az Észt rendszámos R500 Mercijét szerintem többért vette. Ja, és ÁFA-t sem fizetettek róla.
Ezt tudtam, de az állatkertet nem...
az biztos
Azééé maradok én ki az apás-gyerekes tekergésekből
legjobban gyerekkel,kutyával lehet csajozni!..ezek töl meghatódik a vad!...és elejthető
Ezt a módszert nem (sem) ismertem, de akkor most felírom
Megtarthatjátok
Én is az állat kertbe hordom a csajokat,azt ott a meghatottság tol hagyják hogy fogdossam a mellüket