hát ha ennyi szopás volt már a tiéddel akkor addig amíg nincs valami nagyontuti biznyák én nem vennék ilyen öreget ....
meg végülis a tiédben már kicseréltünk majd mindent ....úgyhogy mostmár fentálla veszélye annak is hogy működni fog....meg annak is hogy szarabbat veszel...
én azt csinálnám a helyedben hogy motoroznék azzal ami van minimálból.....és közbe összeszednék valami lét és vennék egy teljesen friss nagyobbat...
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...ünk azt írja,hogy valami főtengely baja van a gépnek, mennyiből lehetne ezt helyrehozni? vagy ilyen régi hengerfejes,kiegyenlítő tengely nélkülit ócskavasat ne vegyek?
nem tudom az elég "csunya nézésnek" minősűl-e amikor a balszárny mőgé-mellé beáll "Csörike" a felfestett MI-24 teljes harci diszben ,és fegyverzetben, és a másik oldalra jobb szárny mellé beáll "Dongo" a rendőrségi kék helikopter és igy kisérnek 80-90 km/o-val a 8-as főut felett mint valami ultragiga veszélyes bűnőzőt vagy mit...
nekem elég csunya nézésnek tűnt, szerintem eléggé tullihegték a fiuk, elég lett volna ha leolvassa a regszámot a szárnyrol és az alapján feljelent, de hogy még végig kisér is.....
Csúnyán néztek a helikopterből titeket? Emlékszem pár éve motoroztunk a semmi közepén egy szántóföld melletti úton.Jött ez a szúnyog rendörhelikopter és a geci teljesen felénk ereszkedett.Volt para Nem láttunk semmit a rohadék annyira felbaszta a port nekünk.Aztán valamiért meggondolta magát azt lelépett
amugy ha nem mondja mindenki azt hogy feloldották a légtérzárat tuttira nem repűlűnk be oda.
elötte bszéltűnk a fűredi helikopteres légi mentők fönökével az is azt mondta hágy már feloldották ,
és indulás elött 5 percel egy másik sárkányos is azt mondta hogy már nincs légtér zár a térségben és ők is oda mennek megnézni.
egészen addig azt terveztűk hogy elrepűlűnk a Dunára, de mivel többen is azt mondták hogy lehet ezért mi is oda mentűnk.
amugy a tömeges félreértést megint a jo magyar bűrökrácia okozta, ugyanis valoban feloldották Vasárnap 10 orátol a légtérzárat egy fél napra, és utána megint vissza hozták egy kissebb és alacsonyabb magasságu körben, de ezt mi nem tudtuk.
persze ettöl fűggetlenűl hogy ki mit mond, valoban meg kellett volna győzödnűnk rola a légűgynél hogy tényleg lehet-e.
én mára úgy megtaknyosodtam hogy ihaj
Ronis, hol van az a galleria?
Ujsagban is voltatok?Fent van neten?
En most vettem kocsit hogy legeyne mivel huzni az utanfutot, amit vennem kell hogy felrakjam ra a motoromat, amivel nem mehetek it kozuton
meg végülis a tiédben már kicseréltünk majd mindent ....úgyhogy mostmár fentálla veszélye annak is hogy működni fog....meg annak is hogy szarabbat veszel...
én azt csinálnám a helyedben hogy motoroznék azzal ami van minimálból.....és közbe összeszednék valami lét és vennék egy teljesen friss nagyobbat...
nekem elég csunya nézésnek tűnt, szerintem eléggé tullihegték a fiuk, elég lett volna ha leolvassa a regszámot a szárnyrol és az alapján feljelent, de hogy még végig kisér is.....
lehet a jövő héten már nyilvánosan ki is fognak végezni minket....
az emberi butaság és pénzhajhászás tragikus példája ... sajnos..
elötte bszéltűnk a fűredi helikopteres légi mentők fönökével az is azt mondta hágy már feloldották ,
és indulás elött 5 percel egy másik sárkányos is azt mondta hogy már nincs légtér zár a térségben és ők is oda mennek megnézni.
egészen addig azt terveztűk hogy elrepűlűnk a Dunára, de mivel többen is azt mondták hogy lehet ezért mi is oda mentűnk.
amugy a tömeges félreértést megint a jo magyar bűrökrácia okozta, ugyanis valoban feloldották Vasárnap 10 orátol a légtérzárat egy fél napra, és utána megint vissza hozták egy kissebb és alacsonyabb magasságu körben, de ezt mi nem tudtuk.
persze ettöl fűggetlenűl hogy ki mit mond, valoban meg kellett volna győzödnűnk rola a légűgynél hogy tényleg lehet-e.
kijátszuk azt a kis vadász helikoptert, mit erölködik.
amugy nagyon szépen repűl az a gép
ujságba is bekerűltünk