Direkt bevittem,berénybe,mert itt csak 4-ig van posta(a szimeringek meg 1/2 4-kor jöttek),azt még összetoltam Mondom beviszem bent 7-ig van posta,azt péntekre odaér,hétvégén mehettek.Hát nem jött össze Ebből is okultam Mindegy,hétfőn ott lesz
Megváltam szeretett motoromtól
Megvették. Megmondom őszontén nagyon szerettem ezt a motort! Sohase hagyott cselben és sohase romlott el rajta semmi. Hihetetlen egy jó motort volt!
persze,újabb hengerfej=kiegyenlítő tengely nálam mondjuk csak a szopás volt vele,amikor a vezlánc szétverte a blokkot,nagyon nehezen találtunk megfelelő balansztengelyt..
Már csütörtökön feladtuk Jászberényben este 6-kor.Ezek szerint nem ért oda pénteken Tettem bele 3 lemezt,a gyári méretűeket,új szimeringeket-olajat(még egy összetört darab lemez is volt benne) Beszerelve, biztos jó lesz
Szegény maci
Megváltam szeretett motoromtól
Megvették. Megmondom őszontén nagyon szerettem ezt a motort! Sohase hagyott cselben és sohase romlott el rajta semmi. Hihetetlen egy jó motort volt!
enyémmel csak az a baj hogy már elég régi...
amugy a képen lévő blokk az kiegyenlítő tengelyes vagy ugyan olyan mint az enyém? mert ha ugyan ilyen én nem ajánlom..