Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

515
Jobban vagy már?

Szegény maci
Mennyiért adtad a bőrét?
Tiszta karácsonyfa Így tovább
Direkt bevittem,berénybe,mert itt csak 4-ig van posta(a szimeringek meg 1/2 4-kor jöttek),azt még összetoltam Mondom beviszem bent 7-ig van posta,azt péntekre odaér,hétvégén mehettek.Hát nem jött össze Ebből is okultam Mindegy,hétfőn ott lesz
nem adtam oda végül,mert elvitték a duke-ot amit vettem volna helyette. így majd Palcsee átszerkeszti nekem erősebbé.
elvitték már a motorod?
akkor majd palcsee átépíti nekem 620assá
Hát, azt pont nem.
EXC-m?
ktmklubról nem tudsz eladó blokkot?
Ez egy nagyon jó kérdés.......
És mi lesz helyette
megint elérhetetlen vagy,cserélj telefont
na mára leteszem a lantot elvégre holnap is van nap
Sziasztok!

Megváltam szeretett motoromtól
Megvették. Megmondom őszontén nagyon szerettem ezt a motort! Sohase hagyott cselben és sohase romlott el rajta semmi. Hihetetlen egy jó motort volt!
persze,újabb hengerfej=kiegyenlítő tengely nálam mondjuk csak a szopás volt vele,amikor a vezlánc szétverte a blokkot,nagyon nehezen találtunk megfelelő balansztengelyt..
azt kérdeztem hogy amit venni akarsz az kiegyenlítő tengelyes e.
enyémmel csak az a baj hogy már elég régi...
enyém is kiegyenlítő tengelyes :) ez már az új hengerfejes volt,97ből. jó lett volna...tieddel mia hézag?
zsír hétfőre biztos itt lesz
Már csütörtökön feladtuk Jászberényben este 6-kor.Ezek szerint nem ért oda pénteken Tettem bele 3 lemezt,a gyári méretűeket,új szimeringeket-olajat(még egy összetört darab lemez is volt benne) Beszerelve, biztos jó lesz
pont 1.5 liter kell az enyémbe .

amugy a képen lévő blokk az kiegyenlítő tengelyes vagy ugyan olyan mint az enyém? mert ha ugyan ilyen én nem ajánlom..
230eurom volt rajta és 250ért kelt el
Hali telóval mi a helyzet? lehet vele valamit kezdeni?