Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémet is megtuningolta nagymuter egy darabka velúrbőrrel...majdnem olyan mintha gyári lenne
ReGGellt Én is hentesgatyát hordok aminek legalább van tűrhető zsebe nem mint a crossgatyának.De marha könnyen kiküszöbölhető a gatyaráégés a kipuffra.Varrsz a belsőszárára egy vékony bőrdarabot vagy farmer anyagot!Minkettő jó sőt a farmer anyag a legjobb!Én így használom miután egy tenyeres lukat égettem a gatyába
hétvége felé elmennék hozzád kétnaposra, erdőbe, ha még elviseled a pofám, és tudsz rövidebb utat.

remélem szoktál még motorozni... vagy már csak szereled..?
Jó reGGelt ,mindenkibe
már csinálom is ...kapsz helyzetjelentést ...mondjuk óránként.....elméletileg megvan minden leltárilag .....nem lenne szabad fennakadásnak lennie....hacsak ...nemfizetnek nekem mondjuk kamanyi samamanyi milliárd dollárt vagy el nem megyek motorozni erdőbe
jo reggelt.

viselj betűrős gatyát, ne azt a Ruza Sándorost, máris nem fog elégni,

a kitűrős gatyot ősszel, meg nagy sárban szoktuk hordani,olyankor van értelme, amugy meg csak beakad mindenhová,...
Nálam pár évvel volt idősebb, van egy nővére a Hajni. A Jeges u. ban laktak, a Szallerbeck udvarában van a karosszériás cége. www.karosszerias.hu Apja nagydarab hentes. Valami seggrakétát vett, az lett a veszte. . .
Az nem tul biztato...
okés , jó éjt én mindig jó vagyok mikor nem
hú de ismerős a neve hány éves volt ? Kassás volt ?
pusza ZSU.dölök le jo légy,viszlát urak
Valami rongyokba volt bugyolálva, meg fregoliként is funkcionált, szóval fogalmam sincs...
Ez nem triál, hogy még ülés se legyen rajta...szóval szerintem nyugodtan le lehet ülni rajta...ma is elég "vicces" lett volna Csepeltől Esztergomig (meg vissza) végigállni az utat a trombitával a hátizsákomban...a vége felé örültem hogy ülni tudok valahogy

Egyébként ha felállok is hozzáér a gatyám
Ismerted a Makkai Gyurit?
Ő is hasonlóképp járt sajnos kint az Üllőin. . .
ááááááááá hol van az még , de örülök , hogy jól vagy
dolgozgatok 1000rel.velem minden ok.elméletileg dec elején megyek haza
Rajta volt mar a hengerfej?
szia drága mi újság veled ? mikor jössz haza már , rég dumáltunk
szio Zsuzska
ne űldögélj, hanem álj fel.. rögtön nem fog ráégni...
szijja
Azért azt remélem észre fogom venni hogy nem olvad rá a rezóra a gatyám szára...