ilyen sztorik...bejön madár már a szomszéd ábc-ben is hallják az eladónők hogy hajtókaros a masinája és kb. egy hete nem lehetett olajnyomása.....de ő be akarta mutatni nekünk és nagyon nagy gázfröcssökkel szemléltette mi a zsír...képzelheted hogy szólt nem mertünk közelmenni a gépéhez mikor ordítottuk neki hogy állítsa már le...pont időbe tette...
laptopomon van annyi geci ilyen fotó..amúgy is sokat fotózok..de a garanciás dolgokat meg a reklamációkat is intézzük a gyárnak és ott csak a fotót erőltetik 8000 megapixelben...néha én is azthiszem fényképész vagyok
Volt már!Nem nagyon szeressék,a lejárt szavidejű habosodik Ha jó, akkor érdekel,me csak 2 évig olaj az olaj.Emezeket,saré-húgyé kapom,szó szerint,ezért tudok pici pénzért melózni Maradjunk annyiban,nézd már meg légyszíves az árát,azt próbára hátha bevállalja valaki 3 lityi elég,me 2 meg kevés,több meg nem kell egyenlőre, van.Köszönöm!Maga, egy Úr
Hogyne lehetne ,most azon vagyok,azt esztergálunk bele műanyagot Megcsináltam 2 variációt,ezzel,még most egy szárat kiróbálok,azt,ha baba,akkor marad az,a másik progresszív rugóhoz van,azt ha van olyan méretű amiről álmodok ,elküldöm ,csak belevágod,meg más oil azt-gó,de a lemezeléshez is kell nyúlnod,azt majd kűdöm,mit cserélj
GD-nek