Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyakat

GD-nek
teloszámon nem tudlak gyorsban elérni?elmondani?vagy nem tudtad megnézni? gebasz van?
22.33-kor ment el a levél...lehet beszart a postás ?
na mindegy ..majd kinyomozom...
még nem jött semmi,de itt a hirdetésem!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
?
írtam mailt...küldj fotót!
ilyen sztorik...bejön madár már a szomszéd ábc-ben is hallják az eladónők hogy hajtókaros a masinája és kb. egy hete nem lehetett olajnyomása.....de ő be akarta mutatni nekünk és nagyon nagy gázfröcssökkel szemléltette mi a zsír...képzelheted hogy szólt nem mertünk közelmenni a gépéhez mikor ordítottuk neki hogy állítsa már le...pont időbe tette...
megkérhetlek hogy nézz rá az emailedre?! csak egy perc!köszönöm!
egy perc csak kékfoggal baszakodok
nem én izgulva hívlak...
laptopomon van annyi geci ilyen fotó..amúgy is sokat fotózok..de a garanciás dolgokat meg a reklamációkat is intézzük a gyárnak és ott csak a fotót erőltetik 8000 megapixelben...néha én is azthiszem fényképész vagyok
Hívjál nyugodtan!
fogy a moslék rendesen.....köldök majd telófényképeket...
Okés mester
itt nincs lejárt szavidejű mert hetente hoznak nagy dobozokkal...maximum majd nem az egyhetest intézem
A gépet,még be sem indítottam A srác boldogul vele?
most előbb értem haza ..hívhatlak...?
Volt már!Nem nagyon szeressék,a lejárt szavidejű habosodik Ha jó, akkor érdekel,me csak 2 évig olaj az olaj.Emezeket,saré-húgyé kapom,szó szerint,ezért tudok pici pénzért melózni Maradjunk annyiban,nézd már meg légyszíves az árát,azt próbára hátha bevállalja valaki 3 lityi elég,me 2 meg kevés,több meg nem kell egyenlőre, van.Köszönöm!Maga, egy Úr
oké..
motorex... hmmm nem tudom, tényleg már gyártanak olajat is....

duuuurva...
Hogyne lehetne ,most azon vagyok,azt esztergálunk bele műanyagot Megcsináltam 2 variációt,ezzel,még most egy szárat kiróbálok,azt,ha baba,akkor marad az,a másik progresszív rugóhoz van,azt ha van olyan méretű amiről álmodok ,elküldöm ,csak belevágod,meg más oil azt-gó,de a lemezeléshez is kell nyúlnod,azt majd kűdöm,mit cserélj
Jól felhívtál...
ha esetleg kell telóolaj motorex 5-ös kb. 7-9 euro/l ..ha kéne csika szóltok megnézem fillérrre ...