Üdv emberek!
Szeva csika!Ha az ősz már vége felé jár én is fel szeretném újítani a tellókat elől hátul.Namos én Bp mellett lakok te meg kicsit messzebb szóval hogy lehetne megoldani a dolgot.Postán nem igazán szeretném feladni a cuccost.Esetleg szoktál járni Bp felé?
Jaja,már dobathatod is majd megtoldom belülre teszek,van rudam, kimérem azt jóvan.Nem szedek le a csőböl,akkor nem lesz baba a többi Valami valamié van,nem szabad ész nélkül,így sincs agyam
Már kérdeztem,még nem találtak olyat .Valami csak van
Nem lehet az leragadva,mert a belsőcsövön amiben a pálca megy van a dugattyú rá csavarozva,hát akkor az nem is mozogna Viszont sok kis kosz a fix lemezeid és a dugattyú között neked is van.Tehát az sem dolgozott normálisan.Jók lesznek,nem rinya,mehettek a VB-n
75 kilo, és elég temposan nyomja Endurocrosst, meg 5 orás XT-t...
szoval temposan,
majdnem cross stilusban csak kevesebb az asztal, meg az lenne a kérés hogy állisd be a huzo- nyomot a sulyára.
Mesterem,elfelejtettük,vagy én felejtettem el,a WP-s srác mennyi kilót nyom,meg végülis neki milyen legyen?Endúrós,vagy krosszos? Szép olaja volt ,valami atf fél litty kevés-kevés berohadva a nyomó állítói,azt nem is régi teló
Szia Döme.
Nem csak találtam rá egy műszerfalat vagy kijelzőt vagy mit
És nem igazodok ki a vezetékeken.
Közben már találtam rajzot,de szerintem sokkal nem vagyok elöbre.
Szeva csika!Ha az ősz már vége felé jár én is fel szeretném újítani a tellókat elől hátul.Namos én Bp mellett lakok te meg kicsit messzebb szóval hogy lehetne megoldani a dolgot.Postán nem igazán szeretném feladni a cuccost.Esetleg szoktál járni Bp felé?
lagalább 5 milivel hoszabban kéne kilognia, enyivel csak nem lehet rövidebb, akkor azonnal ledobatok egy atombombot a bolognai marzocchi gyárra...
Nem lehet az leragadva,mert a belsőcsövön amiben a pálca megy van a dugattyú rá csavarozva,hát akkor az nem is mozogna
szoval temposan,
majdnem cross stilusban csak kevesebb az asztal, meg az lenne a kérés hogy állisd be a huzo- nyomot a sulyára.
rugoláb sheriff , lessz-e fincsi progressziv rugcsim.. ?
meg arra gondoltam nem-e nekem is be van ragadva a felső szelep ami a dugattyuban van ,és azért esik be a pálca annyira..?
köszönöm.
Miller lehetsz. . .
Nem csak találtam rá egy műszerfalat vagy kijelzőt vagy mit
És nem igazodok ki a vezetékeken.
Közben már találtam rajzot,de szerintem sokkal nem vagyok elöbre.
Bajt csináltál?
Nem tud valaki EC 300 hoz kapcsolási rajzot?
Köszi.
http://www.marzocchi.co.uk/tec...