többek között az ilyenek miatt nem megyek aszfaltra motorozni,
engem háromszor csaptak el amig kőzuton hajtottam,
szar érzés mikor az utolso másodpercekben már látod hogy csatt lesz, szűrreálisan belassul az a pont ahová nézel, már tudod hogy csattanni fogsz, várod a becsapodást és semmit nem tudsz tenni ellene.....
és akkor arrol már nem is beszélek hogy naponta hányan törnek az életedre, : - mert nem figyelnek,
-mert a motor tul vékony.
-és amiröl mi motorosok hajlandok vagyunk kollektive nagyokat és mélyen halgatni, hogy mert a motoros tul gyors
szijjasztok ! nincs jó kedvem ,ma tudtam meg a rossz hírt a pénteki xviii., kerületi Halomi úti motoros baleset , egy nagyon kedves vendégem férje volt , én is ismertem , rá adásul még kutyás is volt , megcsúszott a motor , többet nem tudok , majd holnap , alá 1-furgon alá , és sisak plexi elvágta a torkánt a fő ütőeret , amire jött a mentő meghalt , kivérzett ááááááááááá francba
ezuton szeretném megköszönni mindenkinek aki NEM vette meg a motoromat.
annyira jo kis moci ez a 300-as kár lett volna eladni, szeretem, asszem ma is jol szét fogom ba...sni..
részvétem a családjának.
többek között az ilyenek miatt nem megyek aszfaltra motorozni,
engem háromszor csaptak el amig kőzuton hajtottam,
szar érzés mikor az utolso másodpercekben már látod hogy csatt lesz, szűrreálisan belassul az a pont ahová nézel, már tudod hogy csattanni fogsz, várod a becsapodást és semmit nem tudsz tenni ellene.....
és akkor arrol már nem is beszélek hogy naponta hányan törnek az életedre, : - mert nem figyelnek,
-mert a motor tul vékony.
-és amiröl mi motorosok hajlandok vagyunk kollektive nagyokat és mélyen halgatni, hogy mert a motoros tul gyors
Ha nem szakad az eső, holnap mennék...
a hátulját is kezdem ugy állitgatni ahogy mondtad és műkszik,
jo lesz ez a kis kacat nekem még egy darabig.
annyira jo kis moci ez a 300-as kár lett volna eladni, szeretem, asszem ma is jol szét fogom ba...sni..
köszönöm uram.
azért azt a progressziv rugos témát még beprobálnám.
jó reggelt béláim! már szerelek a k. anyámat
de remélem nemsokára húzom a gázt
10 -kor rajtceremónika ha esetleg valakit odaenne a penész a délihez
csácsumi......nektek is jó motorozást