Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hejdajadajadada Kinyírtad-e mán a gípet?
Részvétem Tsókolom
szomoru, sajnálom az ismerősődet...

részvétem a családjának.

többek között az ilyenek miatt nem megyek aszfaltra motorozni,
engem háromszor csaptak el amig kőzuton hajtottam,
szar érzés mikor az utolso másodpercekben már látod hogy csatt lesz, szűrreálisan belassul az a pont ahová nézel, már tudod hogy csattanni fogsz, várod a becsapodást és semmit nem tudsz tenni ellene.....

és akkor arrol már nem is beszélek hogy naponta hányan törnek az életedre, : - mert nem figyelnek,
-mert a motor tul vékony.
-és amiröl mi motorosok hajlandok vagyunk kollektive nagyokat és mélyen halgatni, hogy mert a motoros tul gyors
jo reggelt.
szijjasztok ! nincs jó kedvem ,ma tudtam meg a rossz hírt a pénteki xviii., kerületi Halomi úti motoros baleset , egy nagyon kedves vendégem férje volt , én is ismertem , rá adásul még kutyás is volt , megcsúszott a motor , többet nem tudok , majd holnap , alá 1-furgon alá , és sisak plexi elvágta a torkánt a fő ütőeret , amire jött a mentő meghalt , kivérzett ááááááááááá francba
Na,akkor jó rákúrttam,me még melózok
Hát nem szerelek az biztos. . .
Hun a banda? Kúrtok vagy szereltek?
zoozee!

Ha nem szakad az eső, holnap mennék...
Sikítok
ha tudsz szerezz enyémbe valo progressziv rugot, és sikits..
Pedig, hót hülye vagyok hozzá Mond meg versenyzőknek,aki nyer vele annak ingyen csinálom
Szelepelés miatt.Más rendszerű a tiéd mint a többi
amugy tényleg jo,

a hátulját is kezdem ugy állitgatni ahogy mondtad és műkszik,

jo lesz ez a kis kacat nekem még egy darabig.
látom a felsőt tökre betekerted, ez az átszelepelés miatt, vagy csak arra vitt a csavarhuzod.
Rajta vagyok Örülök neki,hogy tetszik Igaz-e másabb a csinált,mint a szutyok széria?
ezuton szeretném megköszönni mindenkinek aki NEM vette meg a motoromat.
annyira jo kis moci ez a 300-as kár lett volna eladni, szeretem, asszem ma is jol szét fogom ba...sni..
fényévekkel jobb lett a telo, tök furcsa volt ugy menni a jo ramplis pályán hogy van telom elöl...

köszönöm uram.

azért azt a progressziv rugos témát még beprobálnám.
jo reggelt vietnyám.
Tsókolom
Hajráááá!Azt nyerjél sok zsééét
nagyon király idő ...enduróverseny...mi is kéne még ? (pénz)

jó reggelt béláim! már szerelek a k. anyámat

de remélem nemsokára húzom a gázt

10 -kor rajtceremónika ha esetleg valakit odaenne a penész a délihez
csácsumi......nektek is jó motorozást
megnyugtattál ..marad a használt c10