Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátnőd meg ne tudja, mert nem lesz ma papás mamás
Alvadnak Vagy dugnak
mindenki isibe vagy mifene?hmmm
joo napot mkinek
Kísz!Bezsomagolom,azt mennek. Átlemezeltem a saját rugódhoz,mindene jó.Ha lesz progi rugó,majd megy,de olyan méret nincs. Na ,ez má tecceni fog
Halihó! Hát az Zozinál van már egy ideje...

amúgy minden rendben,nyaraltam most egy hetet Korfun,csak az volt a baj,hogy nagyon sok ktm volt és fájt a szívem

de legalább megismertem egy aranyos kis pultos csajt,aki mellesleg magyar
Halihó! Hát az Zozinál van már egy ideje...

amúgy minden rendben,nyaraltam most egy hetet Korfun,csak az volt a baj,hogy nagyon sok ktm volt és fájt a szívem

de legalább megismertem egy aranyos kis pultos csajt,aki mellesleg magyar
Szia elveszett Gyuri!
Biciklid?
Ne legyen szétbaszva. . .
megtaláltad a hibát a sorban!
így már megnyugodtam!köszönöm a gyors reakciód,és segítőkészséged!
Engem is hívjál!
oké..
csatlakoznék az elöttem szolohoz, ha egy motoron egy szép csaj ül de ruhában, és elképzeked meztelenűl, na azt is érdemes megnézni, kicsit elmerengeni rajta.

bár ez relativ , merthogy a jo csajokal sok pali szivesen lefekűdne, a szépségkirálynökkel meg szinte mind,
DE csak nagyon kevesen élnének velűk, és az is lehet hogy az ágyban se nagyon brilliroznának, humoruk se nagyon van, stilusuk meg mégkevesebb ,beszélgetni velük azt meg..... na hagyjuk ...
viszont jol el vannak szálva maguktol ,és legalább cserébe lehet öket mutogatni...

szoval a lényeg az, ha motort mész venni vigyél magaddal egy-két hozzáértöt, nálad jobban hozzá értöt..
Délkörülre kész a cumód,akkor feladom,hátha addig lesz ruggajtó.
Segítek neked Egy motoron,ha egy szép és meztelen csaj ül,na azt érdemes megnézni
Sziasztok!
Kérem segítsetek. Motor vásárlás előtt állok és arra lennék kíváncsi, hogy mi az amire oda kell figyelni vétel előtt. Mit érdemes megnézni egy motoron? Egy 250 4 ütemű KTM-et néztem ki. Mit gondoltok erről a motorrol?
Válaszokat előre is köszönöm!
milyen ezűst.? TITÁN wazze..
Jó reggelt Nagytétény...

Ja és ezüst
jo reggelt balaton.
Emiatt teszem el én is,hátha egyszer gyár leszek
Ezeknek az ára kéne Úgy a jó,ha megy a vonat
Háj, mizu?
Feszt szerelgetés, mi?
Nem tudsz egy jó másodállást, ahol én is miller lehetnék?
szia theo
302810179