Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leharapott egy csomo mindent, ilyen bicigli ez... mész az erdőben és valamit folyton leharap a rengeteg...
a burkus megcsócsálta?
Magába is
Bendegúz apukája is szokott csajozni a kölökkel...pl Alsóörsön idén tudok ám én mindent de had csinálja
leharapta a román medve a sárvédő hátulját, a többi bajságot ma már Albert Peti össze heggelte...
én is szoktam csajozni vele.. mármint Alien-el...
minek az Neked?jóóójaz annélkül is
szép is
fürdés megvolt,minnyá alszasz
amugymeg szép estét
mikori évjárat..? idomok 06-elötti vagy utáni.? nekem hátso sárvádő kellene a 06 elöttihez..
az előző aminek érdekelne az ára (a gömbölyű)
hát...
ilyen is van, ha hibázik a jobbágy!
de mindenkivel előfordul... én is törtem párat össze..
...
Na kiokoskodom, és írok, mert ezt már el akarták vinni, de ha rá tudom beszélni a másikra, akkor lehet a tied...
ez meg a másikfajta..
kicsi látszik belőle
klikk
ja ilyenre az az elsőkerék az szép
ilyen felnire gondoltál?
(remélem berakja a képet..)
klikk
ezt bontottam szét ma
meg van dirt star, ami a 06-os pamperán van...
Oroszlányon csináltattuk a motor felniket ...Balla bácsi mindent elintéz
ki foglalkozik iylenekkel?
Ménem görgőzteted ki
a hátsófelnim kovászon van van rajta 2ütés de nem midnen cucc kel enyémra faternak 99es 250 es ec van az elsőteló lehet h neki kell majd de mondom egyelőre csak árak érdekelnének
huhhú...
oké
írok akkor arra
így összecsuktad?
milyen évjárat?
vmi jó nekem 03 mas 300ec m van ennek ilyen gömbölyű a felnie de ha nem oylan az se érdekel lényeg h jó legyen egyelőre csak érdekelne h myilen árban adod
juicecooler itt az e mail címem: kiscsuka@citromail.hu ha nem akarod az árakat publikálni, érdekelne ár balos lábtartóról komplett elsőteló vilahíddal együtt, egy elsőfék rendszer, egy hátsókerék kompletten