Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is tudtam, hogy evvel nyomta a Gabi, de gondolom rendben tartotta akkor is, meg ahogy írod rendbe rakták. Egyébként miért volt a csere? Csak az újabb évjárat miatt?
már tetten bele kb 300 km-t,de csak most fogom igazán veretni,eddig bejárattam!amugy 2006-os
igen,de a Gabi ment vele tavaj a bajnokságban és most mindent kicseréltek,hajtókar,csapágyak,dugó....
Oksa. A Balázsé emlékeim szerint jó szőrben volt, és az fiatalabb mint a tiéd volt neem? Emlékszem jó "pattogós" hangja volt.
A motor(EC 250)nem új...a Balázsé volt!
ok Tomika!Lehet vistek motort(ha nem kell hoznom)és veretünk egyet a Tischén!
Ati! Dobhatnál az új moccról fotót ám, nem haragudnék érte! Encsit üdvözlöm, ha jössz "haza" keress ám meg!
Akkor nem javallod,thx.
köszi Tomi!
Azanyja!
Erre rendesen rágyúrhattak triállal.
Nekem annyira nem jött be, örökké le akarja tépni rólam a gatyát...de ha valakinek ez jó, akkor nyugodtan használja erre a célra...
Szeva Ati ! Már a múltkor is írtam neked, hogy grat. az új '250-eshez. Írjál mi van felétek és töltsd fel hamar a vidit hagy' nézzük!
üdv.:Tomi.
Szia GD! Ha jól emlékszem egy-két hónappal ezelőtt tudtál valami "üléshuzatnak" való anyagról? kérdésem, az bevált-e és, ha igen én is tudnék-e "szerezni"(venni) onnan? válaszod előre is köszönöm. üdv.:Tamás.
na ez már sokkal izgalmasabb
Dani Te mindig olyan jó vidiket találsz
Nézd ezt
/2:30-tól 4:50-ig van a lényeg/
nem akarom többet!
Szewa TomászCR-DRZ mizu veled?hétvégén remélem sikerül feltenni egy vidit azu itteni mászoka nevü vakondtúrásról !
Basszus....ezen beszartam...
unokatestvér
ÁÁÁÁÁÁÁÁ,jah már mindjárt dél van hoppá
nem hallom