Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a köcsög osztódással szaporodik... mással nem tud, mert gerinctelen
csokolom a buja kacsoját.... is...
ilyenem nekem is volt már.
Bármikor, ha kint jár... hiszen csak a motorostól kell tartania, azt meg úgyis meghallja...

Mindenesetre érdekes, mikor szembenéz egy ilyen... van kapkolódás, hogy ne vegyen le a vasról
szép estét gázosok..
A drótos ember úgy tűnik elgondolkodott kissé... erre jön ez a sztori... ma is kirugdostam a földből vagy féltucat ilyet, persze mind forduló után volt
holnap biciklitúrát tervezünk...ma még nem merte senki bevállalni.csak én de én meg aszondtam hogy inkább motorozom egyet s jobban is jártam szerintem
hát mocskos fáradtan mentem a buliba,megittam 2 Hubertust amit nem szeretek meg 2 sört és nekem elég is volt
de mikor teszik ki ezeket?nem igaz hogy egyszer nem látja meg őket valaki aki aztán karóba is húzza ott helyben
Vagy sok volt a sör... ami igen jólesett így kissé elfáradt állapotban
rohadjanak meg az ilyen seggfejek .......mi is várjuk hogy találkozzunk egy ilyesmi faszkalappal....biztos dadogósra lesz sétáltatva
Ja... múltkor a drótoknak volt országos visszhangja, most meg ez
vagy egy a háta mögé csapta az egyiket
nem nagy az annyira
Ha jól számolom, egyiknek csak 1 melle van... vagy 3
az igen!nagyon szeretik ott a motorosokat
motorozni nem túl jó a nagy mell de a halakat például megszoptathatod a margit hídról...
a tegnapi bulit nagyon nem pihentem még ki na majd ma éjjel talán
Sajna nem túl vicces.... földből olyan 45 fokban szemben kiálló karvastagságú ágak... ha hibázol, nagyjából a vesédet szúrja át... nemtom, ki volt az a kreatív paraszt, amelyik kitalálta,de egyre több van, pláne akkor, mikor puha a talaj
egyik sem
asszem
melyik vagy te ?
hogy mik vannak arrafelé
válság van,spórolni kell a színekkel is
Szintén? Ma nekem is teccett

Bár egy új szokás is van errefelé. Sok volt a gyökerestől kidőlt fa... de a földbe beszúrt karnyi fákat, amik menetirányba néznek, valszeg szorgos kezek alkották. CSak eccer látnám, melyik csinálja, elrontanám kissé a napját