Mindenképp átnézzük vétel előtt de melyik motorra nem lehet mondani hogy biztos megkímélt?Ahol te laksz ott is szét lehet gyilkolni ha meg hegyekbe lenne ott meg főleg!Szóval ennyi erővel bárhol!
Ja meg hogy Kiskunfélegyháza kb. az alföld közepén van, tehát lehet hogy kívülről jól néz ki (homokban nem kopnak az idomok) viszont kizárólag nyélen küldték neki a 10 km-es nyílegyenes földutakon...úgyhogy alaposan nézzétek meg mielőtt megveszitek...
volt még ennek a bankos sztorinak folytatása is, gondoltam hamár lud legyen dagadt irtam egy emilt a bank megfelelő főosztályvezetőjének amiben kulturáltan leirtam a sztorit, erre a hölgy annyit válaszolt hogy a bank fenntartja az árváltoztatás jogát, erre vissza irtam neki nagyon kulturált hangnemben némi ironiával, hogy én tiszteletben tartom a bank árváltoztatási jogát csak nem értem a fent nevezett űzletpolitikát, ha esetleg ezt a bank saját piáros tanfolyamain tanitják, tulfizetett banki alkalmazottak speciális árképzési trűkkjeire, akkor szivesen beiratkoznák saját költségemen egy ilyen kurzusra.... erre már nem jött válasz, nem értem miért.....