Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a multkor árultam az enyémet 550-ért, ez rendszámos, mert akartam venni egy másikat, aztán idejött egy ismerős srác régi motoros, ránézett megrángatta és azt mondta oké viszi ennyiért, én erre azt mondtam neki alszom egyet a dologra mert a másikra hiányzott a kűlönbözetem, aztán másnap visszamondtam a dolgot,hogy sorry de inkább megtartom, ennyiért sehol nem kapok ilyen állapotut, akkor meg mi a fasznak adjam el, és cseréljem le, csak azért hogy fiatabb motorom legyen....
szépen elszolgál ez engem még egy darabig...
99% hogy nincs rajta műszaki, anélkül meg már át se írják...

Doma csőnek EXC-re pont semmi értelme, az enyém is csak szarabb lett tőle, fölül lehet hogy jobban megy vele, alul viszont jóval gyengébben ráadásul az én sétatempómban is 10 litert eszik vele a gép...ja és kb. egy fűszáltól is elgörbül, annyira le van könnyítve...c

Ezeket csak úgy mondom
Azok sefogják egyhamar eladni!Sógor most adott el egy 250EXC 4T-t 700ezerért 2006-ost!És az a motor tényleg fullos állapotba volt!De úgylegyen hogy el tudd adni!
Á szerintem nem akar képeket nézegetni azok után amit leírtál!
Drágán?!? 125-ösöket árulnak ennyiért...
Te drágán adod Van egy 300EXC lent kiskun mittoménhol küldött a csávó egy rakás képet a mociról és elég tűrhetőnek igérkezik!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-3782299
és mindezt ugy hogy a kacat kb a 385 -nek a felét ha éri, ha ezt nem egy bank csinálná hanem egy magán ember akkor már régen pofánvágták volna az eladot...
van egy csomo képem rola ha a sogorod akar látni horrort....

amugy érdekes banki üzletpolitika, holnaptol mindenki vigye fel egy 4 honapig az árát annak amit árul a duplájára, utána vigye vissza a régi 8 honapig árult szintre, majd meglátja mennyi érdeklődö lessz azonnal....... vagy nem de az biztos....
jahh és a hiba lista ezzel nem teljes, lehetne még sorolni egy ideig, ezek csak a nagyobb dolgok, amugy van egy csomo képem rola....

a sztori legszebb része az hogy ennyiért árulták 8 honapig senkinek nem kellett aztán felvitte a bank az árát valami 650e ft körűlire, felhivtam a bankos csávot kecson annyira röhögött a dolgon kb fél perc után tudott csak beszélni , mondtam neki elég gázos egy üzletpolitika a bank részéről ha 385 ért senkinek nem kellett 8 honapig akkor felviszik az árát a duplájára.....

jokat elröhögtönk ezen a telefonba, a lényeg hogy egy teljesen másik osztály árazza be,nem ők, és ő arra gondol hogy azért vitték fel nevetségesen az árát, hogy majd mikor leviszik megint akkor hátha valaki ráharap.....

csak majd akkor éri a sokk a polgárt mikor elutazik megnézni a roncsot...

ez a mai magyarország 2010-es bankpolitikája..... erősen vicces...
Vegye meg az én EXC-met
Köszi a felvillanyozást!Hát ezek a magyar emberek nagyon leleményesek Gondoltam hogy nem egy patika motor de akkor jól elbántak vele!Sógorom van besózva egy ilyenért vagy EXC 300-ért de én hiába ugatom neki hogy nem véletlen kerül csak ennyibe
mit meséljek rola, én voltam kecson a banknál megnéztem, kb a felét ha éri....

eleve nem 2007-es mert az már komplet más idomos, minden el van törve benne a váznyulványtol kezdve, minden idom stb, de a legdurvább hogy mielött leadták a banknak szana-széjjel lopták az egész komplett eleje valami ezer éves talán DT-böl valo, villanyaktol kezdve telok, kerék fék minden, ugy van bele ácsolva...

a hátso Öhlins telo helyett valami telot bele ácsoltak amire ugy hegesztettek laposvasat hogy bele birják szerelni, hiányzik belöle elektronika, be nem indul, és 2009 Szeptembere ota árulják.....

kb ennyi...
Cs-B...meg ugye a hirdetésben 2007-es, piros motor szerepel, a képen meg 2006-os kék van (info by Döme)
Jóreggelt mindenkinek!
Találtam használtautón egy GG 300-ast ami irreálisan olcsó!Esetleg valaki tud róla infót hogy miért ennyi csak?Le van lakva külsőre de nemolyan vészes szerintem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_300-378
1004
Na itt a jó idő és nem akarok motorozni(nem birok).
Szabó Gergő
ez a fajta buli most ér véget nálunk
Szóval nem. Mufurcnak teccik lenni
Pálinkázós ÉS sörözős?
na , milyen vagy máááááá , most jöttem , erre itt hagyol
jó éjt
egy jó kis pálinkázós vagy sörözős buli kéne nekem,az helyretenné a kusza lelkivilágomat most