én a multkor árultam az enyémet 550-ért, ez rendszámos, mert akartam venni egy másikat, aztán idejött egy ismerős srác régi motoros, ránézett megrángatta és azt mondta oké viszi ennyiért, én erre azt mondtam neki alszom egyet a dologra mert a másikra hiányzott a kűlönbözetem, aztán másnap visszamondtam a dolgot,hogy sorry de inkább megtartom, ennyiért sehol nem kapok ilyen állapotut, akkor meg mi a fasznak adjam el, és cseréljem le, csak azért hogy fiatabb motorom legyen....
szépen elszolgál ez engem még egy darabig...
99% hogy nincs rajta műszaki, anélkül meg már át se írják...
Doma csőnek EXC-re pont semmi értelme, az enyém is csak szarabb lett tőle, fölül lehet hogy jobban megy vele, alul viszont jóval gyengébben ráadásul az én sétatempómban is 10 litert eszik vele a gép...ja és kb. egy fűszáltól is elgörbül, annyira le van könnyítve...c
Azok sefogják egyhamar eladni!Sógor most adott el egy 250EXC 4T-t 700ezerért 2006-ost!És az a motor tényleg fullos állapotba volt!De úgylegyen hogy el tudd adni!
Te drágán adod Van egy 300EXC lent kiskun mittoménhol küldött a csávó egy rakás képet a mociról és elég tűrhetőnek igérkezik!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-3782299
és mindezt ugy hogy a kacat kb a 385 -nek a felét ha éri, ha ezt nem egy bank csinálná hanem egy magán ember akkor már régen pofánvágták volna az eladot...
van egy csomo képem rola ha a sogorod akar látni horrort....
amugy érdekes banki üzletpolitika, holnaptol mindenki vigye fel egy 4 honapig az árát annak amit árul a duplájára, utána vigye vissza a régi 8 honapig árult szintre, majd meglátja mennyi érdeklődö lessz azonnal....... vagy nem de az biztos....
jahh és a hiba lista ezzel nem teljes, lehetne még sorolni egy ideig, ezek csak a nagyobb dolgok, amugy van egy csomo képem rola....
a sztori legszebb része az hogy ennyiért árulták 8 honapig senkinek nem kellett aztán felvitte a bank az árát valami 650e ft körűlire, felhivtam a bankos csávot kecson annyira röhögött a dolgon kb fél perc után tudott csak beszélni , mondtam neki elég gázos egy üzletpolitika a bank részéről ha 385 ért senkinek nem kellett 8 honapig akkor felviszik az árát a duplájára.....
jokat elröhögtönk ezen a telefonba, a lényeg hogy egy teljesen másik osztály árazza be,nem ők, és ő arra gondol hogy azért vitték fel nevetségesen az árát, hogy majd mikor leviszik megint akkor hátha valaki ráharap.....
csak majd akkor éri a sokk a polgárt mikor elutazik megnézni a roncsot...
ez a mai magyarország 2010-es bankpolitikája..... erősen vicces...
Köszi a felvillanyozást!Hát ezek a magyar emberek nagyon leleményesek Gondoltam hogy nem egy patika motor de akkor jól elbántak vele!Sógorom van besózva egy ilyenért vagy EXC 300-ért de én hiába ugatom neki hogy nem véletlen kerül csak ennyibe
mit meséljek rola, én voltam kecson a banknál megnéztem, kb a felét ha éri....
eleve nem 2007-es mert az már komplet más idomos, minden el van törve benne a váznyulványtol kezdve, minden idom stb, de a legdurvább hogy mielött leadták a banknak szana-széjjel lopták az egész komplett eleje valami ezer éves talán DT-böl valo, villanyaktol kezdve telok, kerék fék minden, ugy van bele ácsolva...
a hátso Öhlins telo helyett valami telot bele ácsoltak amire ugy hegesztettek laposvasat hogy bele birják szerelni, hiányzik belöle elektronika, be nem indul, és 2009 Szeptembere ota árulják.....
Jóreggelt mindenkinek!
Találtam használtautón egy GG 300-ast ami irreálisan olcsó!Esetleg valaki tud róla infót hogy miért ennyi csak?Le van lakva külsőre de nemolyan vészes szerintem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_300-378
1004
szépen elszolgál ez engem még egy darabig...