Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szíííjjja
szerintem ha nem akarsz sokat pöcsölni akkor azt a Hyde-racing-os védőt ha felrakod az is egy jo megoldás, de ugy hogy elöl a rezonál fel a vázhoz kitámasztod két helyen ,ahogy az enyém is van, az ugy elég bombabiztos holmi lenne.... szerintem.
Te rosszabb vagy mint én
csibész lettél akkor szó szerint
Leírtam Már
Szeeevaaa Májsztró Nem voltam Ki vagyok mint a dög Átvettem a családi pipi vállalkozást,azt bolondéria van,má elment egy széria,jött a napos, 20 ezer db,ma 2 t táp ,felét el is adtam,lerakni lerakták,de elvinni emezt nekem kellett,meg kirakni is,me emberük nem volt Csütörtökön megint vinni,életem sincs,azt motrikat is hozzák haza,szerelhetne az asszony meg a törpe is Má ébren alszok
Szevasz Manus... Mosmivolt, mentél a hétvégén, vagy nem, mmint versenyen, vagynem?..
mi a pálya csacsikám?
Tsókolomok
Akkor a végleges megoldás,a Te általad készitett edöditmény?
Nah beszéltem komákkal, ha kapnak olyan papucsit...
Belseje kevlár lehetne, külseje carbon. Így ránézésre 20-30 körül mondta, én tudom, hogy ez jósoknak hangzik.. Biztos kilehetne "tesztelni", hogy mitől nehajoljon el nyakban, pl. 1 5let, ha ez a könyökvédő összelenne kombinálva 1 a nyakat körülvevő csővel.. Persze gyakorlatban jobban eltudnám magyarázni, meghát kéne hozzá egy szponzor, aki finanszírozná a kutatásokat...
jahh és csak szolok....

Erzbergrodeo XVI 03.06. - 06.06.2010
Noch 8 Tage 16 Stunden, 4 Minuten und 41 Sekunden ...

ilyen nekem is volt fenn kevlárbol, a gond az hogy nyakban ugyan ugy megrogyik ahogy oda vered egy nagyobb kidölt fához, nesze semmi fogd meg jol, a semminél többet ér, meg annál a lemezes szarnál is jobb, de nem tökéletes megoldás.
amugy a vitorlás készitő srác csinálta fűzfön , aki ott van a homokbánya elötti kanyarban, 5 ezer jo magyar forintért...
nekem is van itthon egy gyári, ami el van törve a legszélén, szerintem is a hideg viztöl törik el...

viszont a goldfren-es tárcsa annyira übergagyi volt hogy az már egy vicc, két motorozás után olyan puposra elvetemedett mint a duna kanyar...
döme újabb mail!
hali
döme mail!
Helloo Gas-os ördögök.. Ha ilyen védő"eszközök"-re van szükségetek, ésmég "sablonotok" is van, akkor talán tudok segíteni, ugyan mi versenyautó alkatrészeket gyártunk, üveg, kevlár, karbon-ból.. Sztem carbon-kevlárból lenne ezacucc a legjobb.. Árat csak sablon-méret után tudnék mondani. Persze minél több db, annál olcsóbb...
Elöre is........
Beszélek azért vele aztán meglátjuk...
Ajaj. Nekem most ilyen van. Köfelverödés ellen ez is jo. De a Tied jobb szerintem.
Szebb jövőt.
szép napot.
Keresztfaterommal beszéld meg...nélküle nem megy