szerintem ha nem akarsz sokat pöcsölni akkor azt a Hyde-racing-os védőt ha felrakod az is egy jo megoldás, de ugy hogy elöl a rezonál fel a vázhoz kitámasztod két helyen ,ahogy az enyém is van, az ugy elég bombabiztos holmi lenne.... szerintem.
Szeeevaaa Májsztró Nem voltam Ki vagyok mint a dög Átvettem a családi pipi vállalkozást,azt bolondéria van,má elment egy széria,jött a napos, 20 ezer db,ma 2 t táp ,felét el is adtam,lerakni lerakták,de elvinni emezt nekem kellett,meg kirakni is,me emberük nem volt Csütörtökön megint vinni,életem sincs,azt motrikat is hozzák haza,szerelhetne az asszony meg a törpe is Má ébren alszok
Nah beszéltem komákkal, ha kapnak olyan papucsit...
Belseje kevlár lehetne, külseje carbon. Így ránézésre 20-30 körül mondta, én tudom, hogy ez jósoknak hangzik.. Biztos kilehetne "tesztelni", hogy mitől nehajoljon el nyakban, pl. 1 5let, ha ez a könyökvédő összelenne kombinálva 1 a nyakat körülvevő csővel.. Persze gyakorlatban jobban eltudnám magyarázni, meghát kéne hozzá egy szponzor, aki finanszírozná a kutatásokat...
ilyen nekem is volt fenn kevlárbol, a gond az hogy nyakban ugyan ugy megrogyik ahogy oda vered egy nagyobb kidölt fához, nesze semmi fogd meg jol, a semminél többet ér, meg annál a lemezes szarnál is jobb, de nem tökéletes megoldás.
amugy a vitorlás készitő srác csinálta fűzfön , aki ott van a homokbánya elötti kanyarban, 5 ezer jo magyar forintért...
Helloo Gas-os ördögök.. Ha ilyen védő"eszközök"-re van szükségetek, ésmég "sablonotok" is van, akkor talán tudok segíteni, ugyan mi versenyautó alkatrészeket gyártunk, üveg, kevlár, karbon-ból.. Sztem carbon-kevlárból lenne ezacucc a legjobb.. Árat csak sablon-méret után tudnék mondani. Persze minél több db, annál olcsóbb...
Belseje kevlár lehetne, külseje carbon. Így ránézésre 20-30 körül mondta, én tudom, hogy ez jósoknak hangzik.. Biztos kilehetne "tesztelni", hogy mitől nehajoljon el nyakban, pl. 1 5let, ha ez a könyökvédő összelenne kombinálva 1 a nyakat körülvevő csővel.. Persze gyakorlatban jobban eltudnám magyarázni, meghát kéne hozzá egy szponzor, aki finanszírozná a kutatásokat...
Erzbergrodeo XVI 03.06. - 06.06.2010
Noch 8 Tage 16 Stunden, 4 Minuten und 41 Sekunden ...
amugy a vitorlás készitő srác csinálta fűzfön , aki ott van a homokbánya elötti kanyarban, 5 ezer jo magyar forintért...
viszont a goldfren-es tárcsa annyira übergagyi volt hogy az már egy vicc, két motorozás után olyan puposra elvetemedett mint a duna kanyar...