Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor ájjá neki csinálni egyet nekem is,de nagyon gyorsan.
sehun senki?jóóvanmilyenekvagytok
Miért, ki a faszom csinálta volna?!?
Mé ezt Te csináltad?
Enyimen. Üvegszálas. Fogalmam sincs mennyi, ki kéne számolni mennyi anyag kell bele...
Hy Dani. Ez a Tieden van? Mibü van,és mennyil?
hajjj de jót futottunk így estére...
na mizu , még is be fogadtak
itt van hely
akkorát bicajoztunk mint állat
de a szanatóriumba nem fogadtak be
hát nemvagyok elájulva a gyári tárcsától nyáron vettem és egyik nap vettem észre hoyg 3heylen van eltörve de nem ütéstől törik el az a fura szerintem fel forrósodik és elpattan másra nemtudok gondolni hogy mitől törhet
irány bicajozni
nem vagyok aztán kihalt a topic megint
az egy másik munkahely
megyek én is aludnyi, elfáradtam rendesen ,hajnalban meg mehetek a csajokért mert azok meg elmentek bulizni..
Ott van az a sok köcsög?
Erre is... a vihar után valszeg mi voltunk ma az első fecskék

10-15 méteres fák kidőlve tőből... kábé húszméterenként szintén
hasonló jóságok lettek itt is
rendesen máshogy kell menni sok helyen mint annak előtte
mennem kell,ügyeletes vagyok az állatkórházban és híííttak a francba pedig már elálmosodtam
mi ez a "bácsizás" kéremszépen?
zoozee bácsi,

olyan pusztitást végzett a bakonyban a vihar hogy az beszarás... a legnagyobb bűkkök, hársok tőböl kidölve husz méterenként... igazi cselencs day volt a mai nap, a wellnes völgyben folyik egy zorrba patak térdig érő vizzel, de megcsináltam le is, meg fel is...bár komoly kűzdelem volt a vizes sáros fákra felpattintani a verdát...
Hálistennek közút még xarabb...azért ez vigasztal
ma a piros lámpánál előreosontam..vagyis majdnem előre mert persze rámrántotta egy autós a kormánytpedig volt hely,meg most mááá szabad és ha nem rendőrautó állt volna a másik oldalamon,tuti berúgtam volna a szép új óóóutója ajtaját amúgy meg sokkot kapot mert csak aszondta hogy b*ssza meg ez csaaaaaj! pedig annyi motoros csajszi van már mint a fene,utálom mikor ez olyan nagy szám....
goldfren tárcsát ne vedd meg, nekem két motorozás után puposra vetemedett, szo nélkűl vissza adták az árát, valoszinü nem az első ilyen eset volt ,
a gyári szerintem jo cucc...
ronisbácsi