Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jo hir. És ez tuti jo az albert dobra?
Megkérdeztem, jövő héten elvileg össze tudok egyet rakni, pontos árat majd utána (mennyi munka lesz vele) tudok mondani, de maximum 6-8ezerre saccolom.
~2,5 mm vastag, vákuumozott, anyagában feketére színezett, 180 °-ig hőálló.
na majd 1-szer meg beszéljük
itt szakad az eső
végre süt a nap,megyek is ki az udvarra
hmmm mindent ?
én tudom mire való
én mindent tudok
ugye hogy ugye, aki még ezt is tudja...
a Diclac a sérüléses dolgokra valo legjobb cucc, a lorugás, a gyogyszerek ferrárija...mindent visz mint a piros hetes...
én tudom mi az de nem vagyok terepmotoros
Ólrájt, majd hílak nemsokára, ha kúthoz jutok... Minek Neked Diclac? Csaknem bereumásodott a lágyrészed?...
szolj a héten mikor jössz , lemegyek és megnézzűk, minden fát jol beikszelűnk, minden csajt jol meg tarap-tarap, jol berugunk haza jövűnk..
Hajaj, akkor hugy csináljuk, nekem a héten mindenképpen lekéne menjek, viszont vannak a házban, nembiztos, hogy rázná Őket a röhögés, hogy pihenni jöttek ósztriából, a fülükbe pedig husqanna muzsika szólna.. Kicsit később tudlak híni, mert a lakásban még nincs benzinkutam, ahol kártyát tudnék tölteni..
szivesen megnézem, imádok nézni...de hétvégén nem dolgozom az tabu, hét közben inkább ,talán ,esetleg...
Morning, fűnyíróember... Öööö favágóember.. Mit szólnál egy hétvégén megütött projectben? Azért sztem jobb lenne, ha előtte megnéznéd esetleg, hogy tudd mire vállalkozol...
a terepmotoros legjobb barátja a Diclac 150 mg. aki tudja miröl beszélek az tudja miröl beszélek, aki nem tudja az meg majd megtudja....
bruhahaha, azt megnézném mikor állna neki egy ilyet összefaragni, 50-60-ért lehet megcsinálná... egy fél év után.
morgen morgen.
már megint lecsúsztál rólam nem vártalak meg
Biztos van más is a környéken aki tud alut hegeszteni...a többit meg végülis meg tudod oldani egyedül is...
Ez lenne a legjobb. Csak az albert egy két forintot érö hazudozo szar ember . Fél év hitegetés,hazudozás után csinálta meg a rezot a motoromra. Én még egyszer ennek nem teszem ki magam. Kéne vmi szakember,aki ezt ki tudná vitelezni.