Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah nekem is vennem kéne valami hasonlot..
Sziasztok!
Az enyémbe is ilyen membrán van!
Te egy nagyon aranyos, nagyvonalú Nőszemély vagy... Fórumon keresztül énis az vagyok... Viccelek...
Valahogy teljesen leszoktam más motorjának a motorozásával.. A legjobb barátom 2-3 éves motorjával sem mentem.. Énegyilyen kakukktojás vagyok.. Vitték, mintha ingyen adtam volna.. Persze nemmértem aranyárban..
na de reggel munka van,menet van alunni
szóval el is vitték
sebaj,ott a haya,ha ez segít akkor mehecccc vele lásd kivel van dolgod
Még szép, hogy nembeszélek hülyeséget, nemszoktam...
Értem én, hogy kikre gondolsz, énis igyekszem csak ilyenekkel tartani kapcsolatot, de van 15 év fórom is, és tul.képpen 0 a toleranciaszintem a "másképpen viselkedőkkel" szemben..
Nademostmár beszéljünk a szexről, motorom már úgysincs...
eddig tartott a barátnőzés
agyilag le vagyok amortizálva de jó volt
szóval kb 3év alatt szarik be a v force sokkal jobb arány mitn a régi
Beszart? Az a megpattanás érezhető?
ez a gyári
Hát, ja. Csóri cimbim... nem is akarok belegondolni... felcsapja a garázsajtót, motorok meg sehol... pedig le voltak dübelezve, láncolva az aljzatbetonhoz... a zsaru meg aszongya, minek tartott ott motort.... Magyarország, én így szeretlek
mióta használod ezzela membránnal?
Kicsoda?
nézem
zozinak
Mi van azzal a szex kérdéssel?
yamikám....hogy te mekkora köcsög vagy?
Bár ha jobban belegondolok nem mondasz hülyeséget!Társadalmunk kicsit szégyenletes de normális magyar ember-ről beszéltem ami igaz ritka de létezik!
jaj ne sírj,majd lesz másik
biztos rossz lehet eladni a motorodat amit szeretesz de megvan az okod rá
gyere borulj a keblemre,megvígasztallak csak ne taknyolj össze
Azért a szex nagyságrendekkel jobb téma, mint a motorlopás, megeza gyönyör társadalom, amiben élünk jelenleg... Viszont a szex nekem már kamaszként is 3D-ben volt érdekes... Jönnek a motoromért... Vagy mondjak nemet?...
nyugi,itt mindig csak szétoffolunk mindent....ha nem ezzel akkor a szex-témával
Ahogy mondtam, nemvagyok jártas a kérdésben, egyik oldalon sem... Dehogy lopni magyarok nemlopnának? Ésmost biztos nemleszek közkedvelt.. "Normális" magyar ember? Megmernék venni a sarki patikában egy nagyobb mennyiségű mérget, hogy tőlünk irigyebb, önzőbb nép a földön nincsen sajnos.. Ilyen-olyan érdekkapcsolatok léteznek többségében ma nálunk.. De nemakarom szétoffolni társadalmi kérdésekkel ezta jó fórumot..
szétunom magam motorolás elhalasztva mert akivel mentem volna neki gátat kell építenie ez a hülye eső mindennek keresztbe tesz
Többségében cigányok lopják a motorokat is!Én legalább is sztorikat hallva a rendőr ismerőstől így tudom!Normális magyar ember aki munkával keresi a kenyerét,az nem lopja el más motorját,autóját,biciglijét vagy bármilyét!Egyrészt sejti hogy milyen szar érzés lehet másrészt ha elkapják biztos rábasszák a lakatot pár évre!