Nemmentegetőzöm én, nincs miért... Csakhát sztem azért nemmotoroznak, mert "melós" dolog, plusz IQ alacsonyak hozzá...
Én a tolvajokat utálom, akik olyan személyektől lopnak, akik aztán végképp nemszolgáltak rá...
Azért annyira nem kell, hogy mentegetőzz. A körülmények alapján abszolájt valószínűsíthető az etnikai hovatartozás... meg az is, hogy nem az első, véletlen esete az elkövetőnek
Jaaaaaa, nem vontam párhuzamot... Nemmozgok sem az éjszakában, sem az alvilágban, de sztem a romák nemigen foglalkoznak motorokkal.. Csak a "megoldásra" gondoltam, hogyha télleg így kirabolnának, egy kis chicago-t azért valahogy szerveznék a rosszfiúknak, csakhogy érezzék, hogy amit művelnek, az amúgy nem helyes..
Igen olvastam... Naakkor biztos vendettát rendeznék, angliában mikor gondjaim voltak magyar romákkal, játszogattam a gondolattal, hogy itt a XIII.-ban veszek elégtételt..
Teljesen igaza van Dr.Úr... Mmint a problémamegoldásban.. Naezaz, hogy nekem a garázs 22 km-re van, mivel anyámban sem bízom, pedig Őt elég régóta ismerem, nemsikerült megbízható tárolásra szert tennem itt a panelrengetegben.. Aszfaltozás nekemis kimerül/ne/ a pályázásban, utcai motorozás itthon "szükséges rossz"... Endurozás vadonatúj kihívás, deezt már átbeszéltük.. Látod Nikk Úr, másnál is válság van, Lambo-nak is mennie kell...
U.i.: csak nyugodtan jelöljön az utánpótlás...
A problémáink nagy részét sztem magunk csináljuk magunknak. Én akkor voltam a legvagányabb, amikor panelban laktam, a garázs meg tele volt motorral... Persze, azóta változott ez-az, meg mióta meghalt egy gyerekkori cimbim egy R6-tal, már nem vonz az aszfalt. De at offród az finom... persze Neked kell tudni
Azonnal biztos nemlesz másik.. Eddig mindig tartogattam a dolgaimat, mmint motor-autók, aztán mikor muszáj lett, jónehéz volt eladni... Most megpróbálom másképpen.. Problémás egy pali vagyok, nemtudom áthidalni normálisan ezt a panelbólmotorozást normálisan, így meg elég stresszes. Olyan vagyok mint 1 szerzetes, aki csak veri magát esténként, dehogy miafasz jó benne őse tudja...
Én a tolvajokat utálom, akik olyan személyektől lopnak, akik aztán végképp nemszolgáltak rá...