Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényeg, hogy sáros legyen a vas, akkor nem láccik... de ez most nem gond
Á, mi csak hobbisták vagyunk... ha ránk érik kisebb-nagyobb probléma, hát megállunk. Bár van olyan srác a csapatban, aki gond nélkül megoldja menet közben.... még patak se kell neki
szabad lepisilni más motorját?
tapasztalat?
na majd kipróóószálom
Ha brunyálni kell és nem akarsz megállni, tökéletes hosszában a patak
úgy lészen
ááá,nekem csak egy megszokott helyem van,másfelé a CR-rel sem mentem nagyon
Oroszlányról Majkra átmenni az erdőn át igaz van patak,van kis domb-nagy domb,kisebb ugrató de az nekem bőőőven megfelel bár én először a patakon hosszában kezdtem el motorozni,hallgatom azóta is
Múltkor megjelölt egy huszonpár éves szemrevaló menyecske. Még én röstelltem a dolgot a zasszony előtt. Foggalmam se volt, ki ő. Aztán a képeiből kiderült, motoros haverom.... a faterja
Nem törvényszerű, hogy megfázzál, rétegesen felöltözöl, nemkell Michelin babásra, felülre valami vízállóféleség, oszt uccu.. A motoron nem fogsz fázni, ha mégis, fékezz rövidebbet, rögtön átjár a meleg...
Képeket kérünk:

- Keró
- Rönkön át
- Patakmeder
- Gyökereken oldalazva
- Sirató (2 db, fel és le)
nekem "zsiviven" mindig olyan hódolóim akadnak hogy ihaj annyit szoktam nevetni rajtuk legutóbb is akadt egy,váltig állította hogy mi ismerjük egymást de csak a motorom érdekelte
Mér adod el? Lesz másik?

Ja, a fiaimnak mutattam a zsivivet, hogy nekem van motorversenyző ismerős.... majd lehet, jelölnek Téged ők is
A középső fiam szülinapjára kapott egy könyvet: A mi világunk a motorkerékpár. A következő vagyon írva benne, szó szerint: .... 1968-ban megszűnt a Danuvia, Szabó II László, Reisz János, Drapál János a közúti gyorsasági motoros világbajnokságon erősítették hazánk hírnevét, Drapál Brnóban megszerzi első vb aranyát (1971), amit még három követett. (Ezt a teljesítményt több mint három évtizedig senki sem tudta megismételni, csak nemrégiben Talmácsi Gábor). A profizmusukról annyit, hogy Drapál versenygépét a Honvéd sportegyesület műhelyében a japán gyár vezérkara is megszemlélte!
Hát kia viharra vonatkozott édes testvérbátyám, persze, hogy Rád... Ma gyásznap lesz nálam, elvben elviszik a motorom, tegnap még majdnem visszacsináltam az üzletet... Dehát febr.óta ezvolt a II. idegen érdeklődő.. Csakhát a hibátlan vasat sajnálom...
naná hogy minden oké
engem már nem érdekel az eső...kész,befejeztem hogy csak azon rimánkodom délutánra hivatalos vagyok egy DRZnyúúúzásra és nem mondtam nemet megfázok sem érdekel,de valamin kell már motoroznom
Ha rám vonatkozott kérdésed első fele, akor jelentem, igen. Szereztem egy üvegszálas műanyag hajótestet a szuzukihoz, hétvégén valszeg kelleni fog
mizu , drága ? itt rohadt szar idő van , még a kutyik se mennek ki csak én
Helloo Gaso-osok... Minden ok kaposvárkörnyékén és ööö holis, jaaa Hayabusaországban?!...
Hello...mi újság? nem esik az eső