Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyjad vitrinmotoros kötsög ez.....úgy én sem cserélnék dugót ha évente tennék bele 4üórát...
nem fog köcsögösködni semerre
majd nem ragasztok neki lábat
Vigyázz, nehogy mexökjön valamelyik, oszt randalírozzon valamerre
jól amelyik nem viselkedik kellőképpen annak ellátom a baját összetörős szmájli nincsen sajna
Értelmes ember tuti, hogy nem 100 óránál cseréli ki a dugót.
Hogy bírod ennyi köcsög között?
itt még jó kedvem volt ma
én,a munka hőse
nem vagyok itt és mi van itt
na végre valaki aki hagy alunnni
físz mi, hogy széthullik?
hát belőled aztán sugárzik az értelem, faszomöccse nézd meg az adatlapomat és akkor meglátod hogy bolba jártam e vele ja és azt hozzátezem hogy eza blokk 3éve volt széhúzva akkor főtengely csapágy és dugó csere volt mivel nem boltbajrok vele hanem arra használom amire való ezért lett széthúzva és kicserélve az összes csapágy + a dugó, hajtókar hozzáteszem semmi nem csörgött zörgött benne de mivel versenyzek nem is akarom megvárni míg csörögni fog nehogy egy versenyen hulljon szét okostojás...
Mi?Bontani kell?Keress egy jó szerelőt!
Mi a gondod?Húgyúti szűkület?
Jajjanyám Erre szó nincs.Szedjétek szét
persze ! gecsábá !

250 270 üóra ! boltba jártál vele ?

mi köze van a yamaha meg a gas gas dugónak az üzemórához ?
az anyaga ugyan az ! a gas gasnak konstrukciós hibái vannak!
értelmes ember kicseréli 100 üóra környékén a 2t dugattyút !

lényeg a lényegbe hogy 4t giz gazok elektrónikája egy talicska fosra nem való ! a 300 ec -d mivel bivaly erős de egy kalap fos kb persze hogy nem hullik szét hiszen kimotorozni kevés vagy azt csak alapjáraton köszörülsz vele a pitline ben !
Elvileg van neki motorja gyakorlatilag mégse mert csak vitrinbe tartja!Yami wr miért nem ezen a néven jelentkezel be?Arctalan kis pöcs!Menj nézd meg hogy nem e lehet a wr-re valahová még matricát ragasztani Jah és szilikonspréé ne sajnáld
ki beszél heneger cseréről? ja hát igen akkor nem ismerheted ezeket ha nem motorozol mert nincs is mivel akkor én se ismerném amúgy megnézném melyik 2t yamaha bír ki 3évnyi hajtást dugócsere nélkül (kb 250-270üó val) ha egyáltalán van fogalmad ezekről de szerintem azt se tudod h eszik vgy vagy isszák úgyhogy menj vissza szépen az óvódába
henger,dugócsere? Ezeket nem ismerem.Tudod...YAMAHÁM van
Kisköcsög yami wr itt is lököd a faszságodat?Sokat szórakozol 6nick névvel előbb utóbb ki leszel baszkodva innen a rühes vitrinmotoros szövegeddel együtt
tudod ha leszedik a hengert dugócserekor akkor már érdemes leszedni a hengerfejet kicsit megpucolni de inkább menj át yamaha topicba és verd ra yamaháidra
Kiscsuka a hengerfejed supportos?
nagyn jóvagy
nem kérdés
látom hamarabb jött a nyári szűnet... csak kérdezem hülye-e vagy...?
YAMAHA>ktm
gas gas=ktm
ktm=szar
gas gas=?
elmennék egy két naposra ha lebeszéled a szállást...