Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsókolom,magába is
a kerti partinak csak jóóóó az eső
legalább nem lenne senkinek soha üres a pohara...aszondanák hogy na,ez aztán egy jó háziasszony
nyugi engem is
az van most?
akkor tudom miééé zavart el engem a barátnőm ma Ő azt nézi én meg utálom úgyhogy nem nézem
nálunk meg kert parti lenne ááááááá
szijjja
Akkor alvadj kicsit,majd lesem a formajeggyet
még az új bukómat sem tudtam kipróbálni a szar idő miatt hát ezééé kellett nekem most de azonnal?
engem csupa hülye ember vesz körül
lehet én is alszom egyet
egész hétvégén ügyeletes vagyok,lefáraszt a semmittevés
na meg szakad ez a hülye eső,még ki sem lehet menni
Csak hülye mer beszólni
minnyá kapok a pofámra hogy ha nem szex a téma akkor gyereknevelés
Nem hallja Sok mindenre allergiás és érzékeny Ő is,sajnos
ha most alszik akkor nem kiabálok
hát igen...sajna nem mindegy mit kap a drága azt szokták mondani,ennél nagyobb bibi is lehetne nálunk a gyerek nem ehet mézet...és semmit amiben méz van 7 és fél lesz,mostanra már úgy-ahogy megszokta,néha elpityergi magát mert amúgy meg nagyon szereti
Köszi szépen nagyon jól van,most alszik. Tejcukor érzékeny,nem mindegy mit adunk neki.2 naponta megeszi a 3 rugót,me támogatás 6 hónapos kor után megszünt.Tápszerből se mindegy mit kap Anyagilag szopás,egy evés egy galamb ,de a lényeg erős mint egy bivaly és egészséges
amúgy mizujs?pici lányka?
én fiam már ugratót tervez papíron aszondta hogy saját crosspályát akar asszem be kell vállalni valami plusz műszakot ha ennek a gyereknek meg akarok felelni
Én hallgatok
majd nem monnnyuk meg senkinek,oks?
Na,akkó ez egy nagy szopás,vagy azt még be lehet vállalni?
ááá,nekem csak nagy a pofám beszari vagyok ám nem szabad egyeztetgetni mert én megtértem,jó kislány vagyok
Akkor egyeztessük össze azt az egy napot
mindenkinek van ilyen napja,nem vagy hülye
még nekem is
Ááááá,nem kívánja egy porcikám sem Inkább dugnék egy jót,azt alunnék,azt dugnék,ennék ,alunnék,dugnék stb Hú,de hülye vagyok
oké....menjünk motorozni ma az mindennél többet jelentene nekem...egy jó kiadós motorozás