Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo reggelt.

három méret van 0,15 - 0,30 - és 0,50
gyárilag alapbol berakják mindet, nekem a 0,15 és a 0,30 van benne ,magyarán 0,45 de ha simán belerakod a 0,50-est az is jo,

ha tul keveset raksz bele tul pattogos lesz, mint egy krossz, és picit hamarabb is forr a szoposban , ha mindet bele rakod akkor meg olyan mint egy utcai kacat, lomha nyulos....

hu de aludnék még..
Egy ideje nem a kárló van nekem (kábrió, luxusutazás), hanem a lompos kékeres egyszeművel kerülgetjük egymást... de remélem, lassan túl leszek rajta, meg a xar éjszakákon. Amúgy olyan 3 körül keltem, csak nem akartam előbb írni, nehogy felébresszelek
persze a változatosság kedvéért ma is esik az eső
persze...én is úgy gondoltam
jó korán keltél
Tegnap pakoltam a kamrában és találtam egy frankó reumakrémet...

Az élet apró örömei
Jaja, majd belökjük a golyót

Legalábbis csocsózásilag
hogy én milyen álmos vagyok!
a régi sisakomat nagyon szerettem de már megviselt eléggé meg nagy lett majd a veppppára jó lesz az még
Ááá nem ilyen már kicsit kopott.Semmit nem szabad eldobni amig ki nem dolgozta az árát.
azjójaz

enyémet szétszedtem kimosni meg sültcsere
Shark...felnyithatós meert én azt szeretem
virágosat szerettem volna de ilyet kaptam...sima egyszínű ezüst.. és nagyon de nagyon örülök neki
ízesítés?
milyen ?
van új bukóm és még ki sem tudtam próóószálni
Nekem rossz utcai gumim van(meg van más fajta gumim is de annak annál jobb minél nedvesebb)
már csütörtökön megyünk mint a disznó....itt már nem bírja senki idegekkel...
meg hogy milyen motorral mert ahol Ti elmentek a dagonyázóban ott én a hayával fennakadok
Ja csak az a kérdés melyik hétvégére.