Sziasztok!
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
sziasztok nekem egy gas gas ec 50 rookie van nemtudtok hátsó lánckereket valahol? ha igen pls válaszóljatok meg1 fékmungahenger felújitó szettet mert nem találok sehól és nem jó a hátsófékmunka hengerem + a kuplung karnál a munkahenger nemjó a karmantyú és a hátsófékmunka hengerbense jó léci segitsetek akárhogy
szia.. még a kuplungot kiemelő kulcsot nézd meg,lehet be van nyalódva és átfordul mikor ki kéne nyomnia a rugókat!
Kiveszed a pálcát a tengelyböl és elvileg ki kell jönnie a kulcsnak,,fel hegeszted csiszolod és mehet vissza
Hát a cimborám dokiján a szabadonfutó szart be, ami hasonló volt. Tekertekerteker...ééés nem tud beindulni, mert nem kapcsolt szét. Ha csúszott a kuplung, akkor az elfedhette ezt a hibát, a patent kuplunggal viszont megáll. Monnyuk az hülyeség, mert akkor be sem indulna. Üreskapcsoló nincs benne ami a sebesség+sztender kombinációra elveszi a szikrát? Vagy hogy áll le? Ugrik és lefullad? Vagy csak lefullad?::......
semmi extra theo egy léghűtéses kinai négyütemű henger dugó/ hengerfej lett rádobva a szinyóra ...rálöktek egy lánckeréket gyújtás mögé főtengelyre ott fel a vezlánc és gó...alul meg meghajtották olajpumpát gondolom....
sőt nem is gyújtásmögé hanem kuplungoldalra mert ott a feszítő a képen
próbáld azt, hogy vegyél ki egy vasat belőle mert mikor a régi elkezdhetett kopni mindjárt megpatkolták plussz egy vassal mint azt szokták és az most benne maradt azt új kopószettel mert azthitték az is gyári és így már sok a cucc benne ...először a legvékonyabb vasat vedd ki belőle...ha még esetleg akkor sem tuti akkor kivehetsz egy vastagabbat de a vékonyat tedd vissza...esetleg így kilegózhatod...
nekem olyan volt, hogy a kx en ha behúztuk a kuplungot eltünt az alapjárat.
Leszedtem a deknit kiszedtem az összes lamellát a pálcát is és után jólett
biztos valami elmozdult lehet hogy ugyan az
Kis segítség kellene!
Suzuki DR650 1994 es, csúszott a kuplung.
Tettek bele új kopó betét szettet, ettől kezdve nem emel ki rendesen.
Eztán került hozzám.
Rendeltem bele gyári közbetét szettet és semmi javulás. Amint sebességbe teszem, megáll a motor.
tudod...nem tud oldani a kuplung! nemeleheteeze a baj?