Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap vettem észre hogy vége van a fékbetétnek,inkább kipucolom a lengővillát
maki nem mentél ma ki motorozni ?
szétszedtem a lengővillát..nyikorog, nem véletlenül
szewa! mi lett itt ? nagy a dögvész remélem motoroztok ...az még elfogadható.... többieknek viszont igazolatlant írok befelé
Nagyon pörgött ma a topikk, nagykár, hogy nemvoltam itt...
Ma kicsit motoroztam, és húztam a gázt is, egy kicsit..
Hááát,ha jól beszappanozod a külső peremeit,azt izomból megforgatod,talán akkor elcsúúúúszik
Úúú aznemjó, jobbulást... Amúgy állítólag Ők is megszakértették, állítólag idővel megnyúlik a jókínai belső, de télleg mátrixos a sztori.. Mertháthovais nyúlik?... Szóval rutintalan lehetek, naakkor ha újra motorra ülhetek, addig leseszállok róla, amíg körbenemforgatom legalább 1x mindkét külsőm a felnin..
Ki tudja motorozni!
A rutin az rutin!
Megkérdezem a gumis barátomat, (GGEC300) hogy tapasztalt-e már ilyet.
Ha bemegyek dolgozni egyáltalán, mert egész éjjel hányinger/hasmenés voltam. . .
Hájókésőn jöttél, mára igazolatlan...
Eszemben sincs kétségbe vonni Nikki Pedersen képességeit, de nemgondolod, hogy ahhoz nemkicsit kéne "kimotoroznia" a gépet?
Nekem '77-'96ig folyamatosan volt krosszmotorom, sosem fordult elmég a hátsó sem... Ésazért néha pedig rábírtam csavarni a gázt talán... Ha máskor nem, amikor már hullafáradtan véletlenül rajtamaradt a gáz...
Az első a fékezéstől, a hátsó a túlpörgetéstől.

Szerintem. . .

Sziasztok.
én igen , 7-kor kezdek , munka esküvő
holnap reggel remélem fél 8-nál előbb nem fogok
hát te amilyen korán kelsz
akik miatt megyek ők úgyis megvárnak engem szombaton reggel is mert tuti én leszek az ébresztő nekik a hayával biztos józanodnak még mire odaérek
szijjja
csikááááno is megjött
fáj mindenem....semmi sem jó....és csak aludnék egész nap