Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mocát
Azt elhiszem.... Elfogadnékl én is egy olyan mosát
igen,de teszek majd fel képet a hét folyamán csak Ákosnál maradt a fényképező Almának jó a 300-a elvittem pár karistra a verseny után ,beleszerettem
Vágom vágom Nem tudtam hova tenni ki ez a jó arc mondom itt szurkol Nagyon jól esett ám köszi:)
HU pedig elfért volna az a katlan gONDOLOM OTT VOLT AZ AHOL KOCSIVAL JÖTTÜNK FELFELÉ A RINGRE ÉS ATTÓL JOBB-.-ra
Hát 1-2szer mutattam pályabíróként ,hogy király....ott amikor kijöttetek a ringről oldalt mentetek végig, ahol esett a srác az előtt .Nah kb így tom körül írni
Alma beakart tenni még 1 nagy katlant de lebeszélték róla.......végén mikor mondtad,h nem bírod kb 5 perc volt hátra....
Sziasztok Gratula mindnekinek aki a versenyen ott volt Drprofessor nem vettelek észre bocsi Nagyon jó kis pályát sikerült csinálniuk Almáéknak sztem 6. helyet sikeült elcsipni Igazábol egy 1. nek jobban örültem volna
ja tetszett főleg az a rész ahol te áltál szóval az az erdős de ma vhogy nem votlma formában
Tanultam én hosszú ujjú volt rajtam pedig
Előtte ki kellett jelölni vkinek a pályát Az volt ott a baj ma míg mentek a kicsik addig napon álltam és elég volt 40perc,h megkapjon Tetszett?
nem igaz hogy nem tanultál belőle tegnap
abba a susnyába nem is sütött a nap hol égtél le?
Szia,,,,megint megkapta a kezem a nap...hnap naon szép leszek durva naon
Elég fosul.....jól toltad ...hányan indultak a te kategóriádban? Összesen 140en voltak kb.... Shownak is integettem max nem emléxik...majd teszek fel képekt csak nem hoztam haza a fényképezőt
nem nagyon írtok hát írok én , jó pálya volt ez az écsi találkoztam show al meg drproffal az a betonrumpli vmiegészen elképeszetően fárasztó meg sóderba motorzni is az .... nagyon elég fosul is mentem 7. lettem
Ne legyen perselyezve a henger, hegesztgetve a váz és alapvetően rendes tulajtól jöjjön.
Ennyi amit figyelni kell.
Aztán usgyi!
nem tom..itt az idő