Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magánbirtok, ha jó emlékszem.

Plusz Natura 2000 övezet.

De Lajos rendes ember, Vele szeintem nem lesz bajotok.
Fos JAPPPÁÁÁNOK.

Ezért kapni fogok...
jó estét
Á lebökjük azt megsütjük nyárson Szelídek a marhák nem kell tőlük félni
A cíííímet azt spiccelni szoktam
nem éreztem
de megkaptam
majd arra ébredtek h benéz a szürkemarha szarva a sátoron mert ott megy áma legelég 1000el
Má löktem is a címet
Tavaly nyár végén voltunk már akkor nem volt semmi gáz!Sok motorost láttunk egész nap!Ja a farmot vágom de az távolabb van atól ahova mi akarunk menni.
Jajj,de rendes vagy Örök hála Nagyon szépen Köszönöm!
hát sátorozni még sose voltma de ha megyek motorozni akkor midnig ara is megyek van egy rész gondolom láttad már ahol vannak állatok és a környékbe el szokták őket engedni meg van a volt homokbánya ott szoktak faszolni az ílyász faszkalapok de azon kívül sztem nyugodtan sátrazhattok meg minden
holnap-holnapután motorozhatnék egész nap...erre meg szakadni fog az eső az tuti isten nem bottal ver
nem kérem itt a címedet,Jánosunknak majd add máá meg lécci msn-en,oks?oda küldöm akkor a bögrét neki már említettem hogy beszélje le veled
Kiscsuka te gondolom sűrün jársz a Nagy Gete alatt lévő dombokon Tokodaltáró felé!?Nem tudod sokat baszogatják arra a motorosokat?Jövőhét végén mindkét nap ott fogunk sátorozni meg motorozni
Beszarok
Nemhiába az endurók és crossok anyagból vannak
hihetetlen de enyémnek enyi baja lett övének első sárvédő, mind2teló mint akifli yoaln görbe a villahíd elgörbült a kormánybefogó eltört szóval kész
hát ez úgyvolt h ahol lakok ott van az falu közepén egy erdő és van egy elég széles út elég jól járható és azon mentem elég jó tempóval a hülye fejemmel, és jött szembe a srác gondolom azért ment ott mert rövideb votl mit aszfalton vagy mittomén miért ment ara lényeg h arra ment és egy beláthatatlan kanarban meg csattantunk
Egyszer csak ott volt előtted?