Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor én , esküvőzöm , de este buli , a kocsmában
Ez hogy lehet, bébi... ugyanarra gondolunk?
Köszönöm a vigasztaló szavakat
de zőőd-sárga csíkossal
holnap motorostalálkozó utána pedig megvadnyugatosodom
Ja, meg mingyá körbetekerem szigszalaggal is
Úgyvan
ÍÍÍÍgen Nagyon Szépen Köszönöm Meghálálom
jaja...élek még.de minek?
nekem még délután,holnap nem dolgozom
holnap dolgozzanak a szegények
szasz
na bedobozolva a köcsög...annyi sebészeti vatta van beletömve hogy csak na! már csak fel kéne adni de ma nincs erőm postára menni sem eddig ráért,ráér még,igaz?
Szasztok csajok
Szögeld oda
csak be néztem , 1-kicsit , hogy élsz még , de látom igen , mindjárt kezdődik a meló
szióóóó
segítek hozd ide,felgyújtom én
Az én koromban annak is örülök, ha előrefele megy valahogyan
manapság aki előre fele durvan megy az nem is izgi aki hátrafele na az már kemény
Node akkor elöl a fékezéstől előrefelé, hátul a gázadástól hátrafelé csámpulna a szelep. Itt meg mindkettő fordítva teszi... lehet, hártafelé megyek nagyon durván, csak nem vettem észre?
lehet hogy most kezdtél nagyon durvulni azt azért
Van is. Elvileg be lehetne tenni oda is szorítót. Node 4 éve megvan a motor és csak most kezdte ezt a baromságot. Ráadásul mindkét keréken, és mindkettőn fordítva... Uri Geller elbújt a garázsban, vagy mifene lehet?
elől is kéne lennie vakszelepnek
Na helló evribádi!

Segíccsetek, hogy ne kelljen felgyújtanom a szuzukit

Mostanában minden motorozás alkalmával elcsámpul mindkét szelep. Ráadásul pont fordítva, mint ahogy a józan ész diktálja. Az első hátrafelé, a hátsó meg előre. Motorozás előtt mindkét gumi leenged, meg kínlódik, mire egyenesbe forgat. Főleg elöl, mert hátul gázadással megoldom. Ja, és hátul falcszorító is van.

Múlt héten úgy döntöttem, lexarom az egészet. Erre egyórai motorozás után kiszakadt első szeleppel kullogtam haza Most cseréltem belsőt. Mi a ganyé miatt lehet ez? Ha nekem mesélnének ilyet, én is aszondanám, hogy "nanemarháskoggyámá"... de mégis
Örexőőőő Feró... Te se érted má ezeket a modern dógokat