Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló bébi!

Ez csak azért van, mert ritkán jártam erre mostanság
ha senki sincs,hát nincs....majd leszek később
Jó napokat!Hajtsad a jányokat azt elfelejted fáj a lábad
Látod?

Aberráltaké a világ.

Talán még helyrehozható a dolog, bár egyre kevesebb normális embert látok.
jóestét béláim!
Jobban reklamáltok, mint 2 feleség, és 3 anyós.. Persze én ezt csak a Kanadai barkácsadóból ismerem.. Jól meghajtogattam a lábamat, egyre kevésbé értem meg a mazochistákat.. Miajóabban, ha v.ki magának okoz fájdalmat?!.. Bár lehet ezért tartok itt, ahol, mert maradi vagyok...
Nem ám!
Nem írnak?
Küldtem választ!
Kis polír és mehet a verseny!
amúgy nem nagyon hazsnálok 1est de ha már van benen akkor legyen hazsnálható
Mit számít az
lezúztama rezót folyik pár tömítés pár szimering nem veszi az 1est (váltótengely) durván ennyi ja öme azt mondta h fogs írni egy e mailt
Megint mit tettél tönkre?
Peti indulás előtt volt itt, előre dörzsölte a tenyerét.
Mondta, hogy űberbrutál verseny várható.
Legalább ledobná a pocakot. . .
én szívesen mennék de le van harcolva a gg a másik meg az h kurva messze van
Eljössz hétvégén a Pécsi versenyre mint induló? Mondtad ez érdekelne...
ííííí,tényleg öregszem
na de mindegy,a lényeg hogy csak kapisgáltam valamit
Szivi...
Aki "Rád szólt" az én voltam, mert a verseny megvolt, mostmeg kiderül, Bálint nélkül.. Símán benne van a pakliban hogy megkölyökgólyásodott... Ennyi sütievés egységnyi időre lebontva min. 4-5 kiló plussz..
nyugi,én is azt hittem.....
még rám is szóltak mikor kérdeztem hogy hova tűnt,hogy nem igaz hogy nem tudom hogy Romániában van!
szerintem úgy teleette magát a ballagási partyn hogy nem mer a szemünk elé kerülni,biztos megpocakosodott
Mindenképpen... Totál abban a hitben voltam, hogy kint van, "együttéreztem vele", milyen küzdelmes lehet neki most harcolni az elemekkel... Közben Ő meg falta a ballagási sütiket a tv előtt...
adj neki
szégyellheti magát,igaz?