Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam gmailre bocsi de msn-en nem vagyok mert Bendegúz kitúrt a gép elől hiába...lassan a fejemre nő
hú akkor tényleg ki lehetsz , ha nem mentél el
ma nem volt erőm még elmotorozni talira...holnap is van nap...
na meg tök későn végeztem melóban
nekem is
szép jó estét
Tomiiiii!
Holnap jössz Győrújbarátra?he?
na mára letelt a robot
Tény, hogy sok azautó, de azért jólenne, ha még meglenne aza hogyismondta Rocky Balboa a nyugdíjas részben, van még kox a pincében farmerban-edzőcipőben melegítőfelsőben "gondolkodásnélkülikontrollált" 5. telin átrobogni a városon virtus... Namajd a nyugdíjasklubban 3kerekűrobogóval...
Jaja csak Castrol az R1

Jó lenne, ha csak úgy el tudnék ugrani egy yamaháért... de uccait sztem többet nem veszek. Tegnap mentem a városban egyet a jávával, hát rendesen féltem időnként
Háj,májgombóc leves a számba
Úgyvan,szart sem ér,ha nem nézik át!Én hétvégén szarrá szétszedtem,még a lengővillámba is volt 2 marék homok Csak úgy van megbízható moci,ha mindenporcikája át van nézve Ja,csak tudni kell ,mi mié van
hali
Köszönjük Nagyon aranyos kis rafinált,full életre való
Hipp-hopp veszel egy R1-est, és a belsőn spórolsz?...
Tréfarépát reggeliztem, start még a hatása... Semmit nemtudtok értékelni.. Vennél egy motort 18-as hátsóval, mikor megnyúlik a belső, lecseréled 19"-ra... Na a lényeg, hogy megoldódott.. Én aszittem ez pikkpakk jelentkezik a problem, nem évek...
Na, közben elugrottam az olajos emberemhez R1-ért. Ott összefutottam az egyik motorszerelő cimbivel, aki megoldotta valszeg a rejtélyt

Ugyanis a motorbótos emberem mostanában ilyen kínai vagy koreai (?) belsőt hoz. Nem is rossz, egész jól viseli, ahogy odacsapkodom a felnit a gyökerekhez. Viszont ahogy öregszik, az összeeresztés mellet állítólag megnyúlik. És én legutóbb dupla defektet kaptam, tehát eccerre cseréltem a két belsőt. Ha lekközelebb csak a háccsó szelep rendetlenkedik, akkor ez volt az oka. Tanulság: a keleti belsőgumi kihordási ideje olyan másfél év
Vakszelep megugrás=nemhúzza oda a külsőt a felnihez... Nemvált le a gumi, csak nemvetted észre? Lehetetlen más baj. Sztem.. NemCsikusz? Mégha elsőkerékmeghajtású lenne a vas.. Deakkoris..
Hogy érted azt a vakszelep megugrást?

Egyébként stoppi esetén előre csámpulna a szelep. De mondom, nálam meg hátra. És nem kicsit, ki is szakadt vasárnap. Most cseréltem belsőt. A háccsó szelep meg előre állt. Belenyomkodtam a mélyányba a gumit és mérsékelt gázadásra visszaállt egyenesbe. De ezt már többször játszottam el, és olyan 20-30 km terepezés után megint úgy álltak a szelepek, hogy rossz volt nézni. Fél országomat annak, aki megmondja, micsinájjak
Azis több mint a semmi, nem? Mmint trébicske... Láttam trónörököst, naon aranyos a csöpp...
Tiszteletem Mennék má én is motrotolni,de szerintem csak Tbicskéig jutok el,idő nem van Itt pihenek,de má télleg kivan a peckem
De jó neked
Namár hazaisérkeztem, leng a kezem, jelentkezem...
Módjával hajtom a csajokat, hiszen kinek kell fix púp a hátára, pláne ha már "van egy".. Mmint nem Nő, hanem púp...
Persze a jelenlévőcsajok kivételek...
Nikki Pedersen: télleg Uris az eset, viszont olyan sok gáz nem lehet. Sztem vakszelepek megugorhattak? Csakmert az elsőhöz nemkicsit kéne stoppieznod 30 fok melegben sliccgommával, hogy elforduljon, nem? De!.. Akkor énmár 20 évesen is koravén voltam, hogy nemhúztam le-baxtam át a környezetem, ezérnemlettem földesúr ekkora koromra?! Persze eznemsírás, csak tényfeltárás..
jaaj a kocsmászásból kimaradok?
hiába....jó az ízlésünk