Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább sms, az közvetlen!
dobj egy mailt deli.gyuriKUKACt-online.hu
2 kábeles. . .
Megegyezünk. . .
nah...2 kábeles? mibe kerül?
"véletlenül van egy az üzletben, bontott. . .
Amikor széttéptem az enyémen, akkor szereztem, de nekem újabb verzió kell. . .
2007 JÚLIUSI A MOTOROM! ! !
Csak dicsekedtem. .
amúgy csocsi Döme apu
8as menet.
Szevasztok CSALÁD!
Hányas csavar az érzékelő?
a jeladó tuti mágnes... sin és szenzor ugyebár a sin nekem mágnes a szenzor pedig passz
motorszerelés topic
Bár ehhez csak egy fémet kell mozgatni, forgatni előtte.
Ha viszont mágnese van, akkor Reed-nek van nagyobb esélye.
Szerintem ez lesz az, ami neki kell.
Akkor menj be egy elektronikai boltba, és kérjél egy reed(ríd) relét,
kösd rá, próbáld közel tenni. Ez úgy működik, hogy a két kis fémlapot a mágnes összerántja amikor melléér. Max néhány száz forint. De ha induktív, akkor megoldom, van vidéken érzékelőm. Meg amúgy is... villamosmérnök vagyok
szerintem induktív,de passzolom :S
én megcsinálom neked, csak döntsd el, hogy reed relé volt, vagy induktív érzékelő.
ezt az oldalt már én is megtaláltam.... a jeladóm egy mágnes. az érzékelőm egy valami. van a menetes rész,annak a végén van 1 érzékelő,az elején meg belement a 2 kábel...a kábel másik végén 2 saru van, ami a km órához csatlakozik...
Az induktív érzékelő nem a mágnest érzékeli, hanem a fémeket.
balluff
Ha csak zárni kell a két vezetéket a mágneses tér jelenlétekor, akkor egy érzékeny Reed-relé kell oda és kész.
Ha egy tekercs van a végén, amiben a mágnese tér feszültséget indukál, akkor az kalibrálva van és nem mindegy, hogy milyen érték lesz.
Vagyis, gyári kell!
na igen,csak nem találtam sehol ilyen kis menetest... meg még az árát sem tudom hogy mennyibe kerül. az a lényeg hogy 2 kábelt rátudjak kötni.
Nekem is...
igen,ez egy induktív érzékelő, a mágnest érzékeli.
Biztos hogy mágnes?
Mert nekem ez egy egyszerű induktív érzékelőnek tűnik...
Ez a mágneses teret érzékelő szenzor?