Csumi!
Megsasoltam a vidit meg a kepeket a tatabanyai hetvegerol, kiralysagosak , allat hetvege lehetett Gratz!
Mi sem tetlenkedtunk, megcsinaltuk a maszoka sorozat 5. reszet part1 part2
Kozben 3 orara beszorultunk egy megantikusan meredek katlanos minden negyzetcentimeteren kegyetlenul szuros-bokros undormany elhagyatott erdoreszbe a vilag vegen, mire onnan kijottunk majd beszartunk. Zoli bacsinak beleallt egy ag a szemebe ( most van mutoben, annyira nem veszes csak feluleti, de azert eleg vadallatul nez ki ) , en ratekeredtem egy fara hattal, de ugy hogy tarkonrugtam magam a sarkammal, elsore kajak gerinctoresnek nezett ki, Akos csipoje nyekkent meg egy tanyalasnal, szal priman leamortizaltuk magunkat
Nem kéne fikázni Nem tehetek róla, hogy szívügyem a motor, van egy nagyon jó barátom, aki ráadásul szerelő, időm és kedvem kisérletezni, ahhoz hogy tökéletesítsem a vasat. Én nem azt mondtam, hogy menjen Ádámhoz cirkuszolni, nem engem húzott be, mondhatni ő baja, bár Gyuri helyében énis mennék. Jah és még annyit, hogy nem örülök, hogy besült a motor, azért mert nem lett benne kicserélve a dugó. 10kmet bírt a dugó, úgy hogy 13at forgott... Nekem zsebbenyúlós móka, bár az én bajom. Holnap derül ki, hogy menthető-e a henger... A-s ASSO WERKE dugó volt benne... Szal alapméret. Mostmeg lehet kuka a henger. THX everyone (még annyit, hogy Ádám azt mondta, hogy azért fullad a motor, mert túl nagy az alapjárati fúvóka benne... Nekem már itt sántított a dolog, de mindenki ahhoz viszi a motorját akihez akarja)
Megsasoltam a vidit meg a kepeket a tatabanyai hetvegerol, kiralysagosak , allat hetvege lehetett Gratz!
Mi sem tetlenkedtunk, megcsinaltuk a maszoka sorozat 5. reszet part1
part2
Kozben 3 orara beszorultunk egy megantikusan meredek katlanos minden negyzetcentimeteren kegyetlenul szuros-bokros undormany elhagyatott erdoreszbe a vilag vegen, mire onnan kijottunk majd beszartunk. Zoli bacsinak beleallt egy ag a szemebe ( most van mutoben, annyira nem veszes csak feluleti, de azert eleg vadallatul nez ki ) , en ratekeredtem egy fara hattal, de ugy hogy tarkonrugtam magam a sarkammal, elsore kajak gerinctoresnek nezett ki, Akos csipoje nyekkent meg egy tanyalasnal, szal priman leamortizaltuk magunkat
Bocs, ha belegázoltam valaki bálványimádásába...