Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megint zsebbenyúlás lesz. . .
olajcsere,fogyasztás stb...nekem kell.
amúgy meg mi a francnak kilóméter óra?
bassza meg a jó kurva élet. 7-8ezer a geci kábel
ja hát persze,én is inkább a társaság miatt mentem volna le
teszt csak másodlagos volt számomra
no,majd tápióbicskén
Meg nem voltak pengére beállítva, meg nem volt nagyon hosszú a tesztpálya . . .
Viszont FASZA volt az egész nap! ! !
Jó társaság, motorozás, mi kell még?
azt hallottam hogy kevés volt az idő rá
A tesztpálya, vagy a tesztmotorok?
Nálunk ez úgy működik, hogy felvázoljuk a lehetőségeket: olcsóbb cuccok=trébb minőség,
Drága anyag= tuti végeredmény. . . Ez azért nem túl bonyolult!
amugy szewasztok gg-sek,,,a tegnapi nap jo volt,örülök h taliztam pár emberrel,de a tesztröl inkább nem mondok semmit
a sok kokány manapság ez már igy megy,azt hiszed az lesz a gépedbe amiért te kifizetsz vagyonokat és közbe meg sehol semmi csak a szar füstöl egyiks ismerösöm a kocsival járt igy....elvitték szerelöhöz,hogy cserélje le az olajat és megvették hozzá a fasza olajat ami nem is volt olcso,erre mikor haza hozták megnézték az olajat és nem az az az oil volt benne amit megvettek és oda adtak a szerelönek,söt még nem is tettek bele valami gagyibb olajat,le sem cserélték ez már a geciség felsöfoka,aztán a márkás oilt meg valami madárnak meg tovább adják,ja persze munkadijjat ugyanugy elkérétk
bazz kurva ideges vagyok Lenne egy apró problémám... Tudod volt az rxem, Ádám dugót cserélt benne. Amikor elhoztam,kifizettem 55ezer ftot(abból 4 olaj volt,szóval dugót+tömítések+munkadíj:51ezer ft)Nem kaptam munkalapot,nem tudom hogy miért... Amikor eladtam a gépet, Pisti felhívta Ádámot hogy hogy is volt a dugócsere, mert mértünk kompressziót és csak 7.2bar volt(mint azelőtt hogy elvittem volna Ádámhoz a motort), Ádám mondta hogy VERTEX dugó került bele. Most megragadt a gép, szét lett bontva a henger,láss csodát, ASSO WERKE dugó volt benne. Picit furcsa számomra. Így végülis logikus lehet,hogy miért nem kaptam munkalapot, 50ezer Ft nem kevés pénz,azért... Te mit tudsz erről a dugócserés dologról? láttad amikor kicserélte? ezt írtam egy ismerősömnek.... geci ideges vagyok h átvertek 50ezerrel,ebből balhé lesz.
Szeva!
Jobb, mint gondolod. . .
csao
na milyen volt?
Mivan? Rólam nem nehéz szar képet csinálni!
mocsok.
Összevágunk. . .
okés legközelebb már én is motorozom! most már jár vmi ajándék,mert hogy összevágtam...
Szevasztok!
Gyuri!
Megnéztük a videót, jó lett!
Asszem megtartunk!
nééézd már ki van itt...Gencsy... na szóval,olyan kábelre van szükségem,hogy 2 kábel megy benne, egyik végén saruk másik végén ilyen menetes genyó,amit becsavarok a alulra a telóhoz...hol kapok ilyet? ktm ócsa? miért vannak ma zárva?grr...
Miért nem inkább arról mesélsz, mennyire jól tudod hogy milyen karbi van a motorodon?!
na ja...aztán hazafele városban hülyültem még egy picit...próbáltam bele váltani kettőbe,de üres lett belőle viszont stoppienál most nem áll le,annyira...ill este nem állt le,ugye hidegebb volt,akkor többet eszik és megette azt a pluszt... csak km kábelt szerváljon nekem vki