Sziasztok!Jani menyibe adnál egy 07es 250es gasgast?mert le van besélve ithon h hónap végén vagy köv. hóanp elején megyünk be a csikibegébe és végre meg rendeljük mert naon tetszet hétvégén jó kis motor mondj egy jó árat és esetleg 2részletbe ki lehtne fizetni mert akkor apa meg venne magának 300ast remélem meg oldható
szewa...igazábol nekem nem az idö mennyisége nem tetszett a teszt során hanem a pálya,kicsit nagyobb körre gondoltam,attol függetlenül a lényeg,ohgy mentem egy 300as ec-vel amit már régota szerettem volna,ugyhogy még egyszer köszi.....
Én is gratulálnék a szervezőknek, nekem alapvetően tetszett a buli. Nagyon lényeges, hogy mindenki megúszta ép bőrrel, ezért egy kicsit izgultam titokban.
Verseny jó volt, hangulat maxximálisan baráti, teszt sem volt rossz, csak tényleg elég nehéz lezavarni egy tesztet így verseny meg minden után, amikor már a szervezők is ki vannak mint a kutya, éhesek meg minden.
A kevés motort is megértem így a 2005-ös esetet hallva. Néha így is volt egy kis zavar az erőben.
Szal gratula, legközelebb is megyek.
Jó reggelt mindenkinek!
Én csak most írok, mert kikapcsolták otthon a NET-emet...[O01
Sajna nekünk szombaton korán el kellett menni (5-kor), mert babát várunk a párpmmal, és már nem bírta szegény...
Én nagyon-nagyon-nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen mindenkinek hogy ott lehettem!
Janikám, én ezt az egészet nem is segítségnek fogom fel a részemről, inkább én köszönöm meg hogy majd, egész nap ülhettem egy másfél milkós gépen...
Akinek nem tetszett vagy negatív élménye volt, sajnálom.....én már akkor is jól éreztem volna magam, ha nincsenek motorok....már csak azért is mert BARÁTOK között voltam, jó hangulatban...
SPY, hogyhogy nem mentél eleget?Egy csomó ideig lehetett tesztelni!
Ja, és azzal teljesen egyetértek hogy "kicsi" volt a tesztpálya...
Sok nagytudású (tisztelet a kivételnek) egyből Travis Pastrana-nak képzelte magát...
Csak hogy mást ne mondjak, az egyik srácnak én rángattam ki a motorját a homokból a tesztpályán...ott, ahol a Menyhárt Csabi 8 éves kisfia felment a kiskerekű Kawa-jával...
Szal, nem miattatok (jól motorozók) volt a pálya kicis, hanem a gyógyegerek miatt...
Mégegyszer köszönöm Gabinak, Atisnak, Janinak, Mikiéknek, Dömének és persze mindenkinek hogy ott lehettem!
Mágnes.....stb.
Mi kell, hogy történjen mágneses tér észlelésekor?
Brutál a kiciske....biztos élvezni fogja, aki megveszi.....
Verseny jó volt, hangulat maxximálisan baráti, teszt sem volt rossz, csak tényleg elég nehéz lezavarni egy tesztet így verseny meg minden után, amikor már a szervezők is ki vannak mint a kutya, éhesek meg minden.
A kevés motort is megértem így a 2005-ös esetet hallva. Néha így is volt egy kis zavar az erőben.
Szal gratula, legközelebb is megyek.
Andrisom,egy élmény volt,köszönöm még 1x a tesztelési lehetőséget
Egy öreg ktm, nem vén ktm
ez olyan megahtó volt...
nem jössz fel?
Én csak most írok, mert kikapcsolták otthon a NET-emet...[O01
Sajna nekünk szombaton korán el kellett menni (5-kor), mert babát várunk a párpmmal, és már nem bírta szegény...
Én nagyon-nagyon-nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen mindenkinek hogy ott lehettem!
Janikám, én ezt az egészet nem is segítségnek fogom fel a részemről, inkább én köszönöm meg hogy majd, egész nap ülhettem egy másfél milkós gépen...
Akinek nem tetszett vagy negatív élménye volt, sajnálom.....én már akkor is jól éreztem volna magam, ha nincsenek motorok....már csak azért is mert BARÁTOK között voltam, jó hangulatban...
SPY, hogyhogy nem mentél eleget?Egy csomó ideig lehetett tesztelni!
Ja, és azzal teljesen egyetértek hogy "kicsi" volt a tesztpálya...
Sok nagytudású (tisztelet a kivételnek) egyből Travis Pastrana-nak képzelte magát...
Csak hogy mást ne mondjak, az egyik srácnak én rángattam ki a motorját a homokból a tesztpályán...ott, ahol a Menyhárt Csabi 8 éves kisfia felment a kiskerekű Kawa-jával...
Szal, nem miattatok (jól motorozók) volt a pálya kicis, hanem a gyógyegerek miatt...
Mégegyszer köszönöm Gabinak, Atisnak, Janinak, Mikiéknek, Dömének és persze mindenkinek hogy ott lehettem!